Skip to content
Staff Picks

De beste deals van de Patta Summer Sale 🔥

16 juni 2021 12:34
De beste deals van de Patta Summer Sale 🔥

De zomer staat om de hoek dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe drip fit. De Patta Summer Sale 2021 komt precies op tijd! In deze sale zitten producten uit 2020 met kortingen tot 30%. De uitverkoop gaat hard, dus wees er snel bij.

Patta is een Amsterdams streetwear merk opgericht door Edson Sabajo en Guillaume Schmidt. Ze begonnen als sneakerwinkel in 2004, toen streetwear nog niet erg bekend was in Nederland. Al gauw begonnen ze snel te groeien. In 2011 begonnen ze als merk. De vraag hiernaar bleef stijgen. Ze groeiden uit tot één van de bekendste Streetwear merken wereldwijd. Naast dat ze hun eigen merk verkopen, verkopen ze ook producten van merken als Nike, adidas, Converse, ASICS, Reebok, New Balance, Awake en ByParra.

Om te helpen een keuze te maken, helpen wij van Sneakerjagers jou met inspiratie. Hieronder zetten wij onze favoriete sale producten op een rijtje. Heb je toch liever een ander product? Klik dan hier voor alle sale producten bij Patta.

Outerwear

Patta heeft een aantal jassen die je warm zullen houden op de koudere zomeravonden. Zo hebben ze onder andere de Patta Polar Fleece Jacket in het zwart en in het groen, de Patta Hiking Pullover Jacket en de Patta Corduroy Puffer Jacket. Hieronder vind je de afbeeldingen van deze producten. Als je op de afbeelding klikt, kun je het kledingstuk gelijk kopen.

Patta Polar Fleece Jacket groen Summer Sale
Nu €160,00
Patta Polar Fleece Jacket zwart
Nu €160,00
Patta Hiking Pullover Jacket
Nu €91,00
Patta Corduroy Puffer Jacket bruin Summer Sale
Nu €256,00

Hoodies & sweaters

Heb je nog een hoodie nodig voor de zomeravonden? Dan heeft Patta een groot aanbod voor je. Hieronder zie je de voorkant en achterkant van de Patta Painted Skull Hoodie. De voorkant is simpel met het logo op de linker borst, terwijl de achterkant meer grafisch is. De Patta Panther Hoodie is zowel in het grijs als in het zwart verkrijgbaar. De Patta Contrast Hoodie is wat kleurrijker dan de anderen. Bekijk de afbeeldingen hieronder en klik er op als je het wil kopen.

Patta Painted Skull Hoodie Summer Sale
Nu €88,00
Patta Painted Skull Hoodie
Patta Panther Hoodie
Nu €88,00
Patta Contrast Hoodie Summer Sale
Nu €88,00

Tracksuits

Iets waar Patta om bekend staat, zijn hun tracksuits. In deze Summer Sale horen er dan ook een aantal. De Patta 3M Stripe Tracksuit is in de aanbieding. De ‘grijze’ strepen op de zijkant zijn reflecterend als er licht op wordt geschenen. Naast de 3M Stripe Tracksuit is de Patta Colour Block Relaxed Tracksuit ook in de aanbieding. Deze heeft in tegenstelling tot de vorige een halve rits. Klik op de tracksuit als je het wil kopen.

Patta 3M Stripe Tracksuit Summer sale
Nu €180,00
Patta Colour Block Relaxed Tracksuit Summer Sale
Nu €180,00

T-shirts & longsleeves

Patta heeft in de Summer Sale ook een hoop t-shirts voor jou in de aanbieding. Van korte en lange mouwen tot dikke en dunne stof. Bij Patta kan je er voor terecht. Het Patta Souvenir T-Shirt en de Patta Grid Shortsleeve Polo kunnen goed gedragen worden met warme temperaturen. Als het net iets te fris is kan je de Patta Ratio Longsleeve dragen. Wil je nou één van deze shirts kopen? Klik dan op de afbeelding en je komt gelijk op de goede pagina.

Patta Souvenir T-shirt Summer Sale
Nu €36,00
Patta Grid Shortsleeve Polo
Nu €44,00
Patta Ratio Longsleeve
Nu €48,00
Patta Ratio Longsleeve summer Sale

Shorts

Mocht je deze zomer op vakantie gaan en kom je shorts tekort? Dan ben je bij Patta aan het juiste adres. Zoals je hieronder kan zien zijn er veel verschillende soorten korte broeken in de aanbieding. Zo is er voor iedereen wat wils. Van Hiking Shorts tot Workwear Denim Shorts en van Striped Shorts tot Mix Tape Shorts. Mocht je nog een korte broek nodig hebben, klik dan op de afbeelding om direct op de juiste pagina te komen.

Patta Hiking Shorts
Nu €70,00
Patta Workwear Denim Shorts
Nu €80,50
Patta Fresh Stripe Shorts
Nu €70,00
Patta Mix Tape Shorts Summer Sale
Nu €60,00

Accessoires

In de Patta Summer Sale zitten ook caps om je outfit compleet te maken. De Patta Wavey Grid Classic Cap is er om wat kleur toe te voegen aan je outfit. De Patta Satin Sports Cap en Patta Mixtape Bucket Hat zijn wat simpeler en makkelijker te stijlen. De Patta Wool Twill Souvenir Cap is er om te matchen met je Patta Souvenir T-Shirt. Mocht je nou nog een cap nodig hebben? Klik dan op jouw favoriet om het direct te kopen.

Patta Wavey Grid Classic Cap Summer Sale
Nu €28,00
Patta Satin Sports Cap
Nu €30,00
Patta Mixtape Bucket Hat
Nu €32,00
Patta Wool Twill Souvenir Cap Summer Sale
Nu €30,00

Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs goed in de gaten. Zo mis je nooit een goede sale!