Skip to content
Staff Picks

De beste cadeau-ideeën bij Foot Locker

1 februari 2022 13:48
De beste cadeau-ideeën bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je het beste cadeau voor hem en haar. Of je nu op zoek bent naar een sneaker of een warme hoodie voor je vriend of vriendin, bij Foot Locker vind je de beste cadeaus. Bekijk hier de beste cadeaus voor Valentijnsdag of voor elke andere dag.

Converse Chuck 70 Vintage Canvas

Converse Chuck 70 Vintage Canvas
Converse Chuck 70 Vintage Canvas

Het eerste cadeau is er eentje voor de heren. De Converse Chuck 70 is een echte klassieker en is goed te combineren met elke outfit. De sneaker heeft een off-white kleur en is van canvas. Op de hiel is het Converse embleem gezet. Deze kleurt hier wit met zwart.

Nike Tuned 1 dames

Nike Tuned 1
Nike Tuned 1

De Nike Tuned 1 is er eentje voor de dames. De sneaker heeft een witte colorway en heeft dynamische strepen op het bovenwerk. Deze hebben een metallic look gekregen. De middenzool heeft meerdere Air Units. Daarnaast is het paartje nu met korting te scoren.

Jordan Jumpman heren shirt

Jumpman Jordan heren shirt
Jordan Jumpman heren shirt

Dit herenshirt brengt ode aan oud-basketballer Michael Jordan. Het shirt heeft een zwarte kleur met een witte opdruk. Hier zien we een opdruk van Michael en de logo’s van Nike en Jordan. Het item is daarnaast ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Nike Tech Fleece Full Zip Hoodie

Nike Tech Fleece Full Zip Hoody
Nike Tech Fleece Full Zip Hoody

De Nike Tech Fleece Full Zip Hoodie voor dames is een must voor het winterseizoen. Het item heeft een grijze colorway en is makkelijk te combineren in verschillende outfits. De hoodie heeft een rits bij de kraag en twee zakken bij de heupen gezet.

adidas Forum Exhibit Low

adidas Forum Exhibit Low Heren
adidas Forum Exhibit Low Heren

Een ander paartje uit de Foot Locker collectie is de adidas Forum Low Exhibit. De sneaker kleurt wit en heeft beige met gele accenten. Op de hiel is het Trefoil logo gezet. De upper is van mesh en heeft perforatiegaatjes. Op de neus en hiel is een suède element geplaatst.

adidas Originals Cuffed

adidas Originals Cuffed
adidas Originals Cuffed

De adidas Originals Cuffed joggingbroek heeft een velvet look en heeft een zachte feel. De broek heeft een relaxte fit en heeft de drie adidas strepen op de broekspijpen. Deze kleuren hier geel. Ook het Trefoil logo op de heup heeft een gouden kleur.

UGG Fluff Yeah Slide

UGG Fluff Yeah Slide
UGG Fluff Yeah Slide

De UGG Fluff Yeah slides voor de heren is van zacht materiaal. De slider kleuren hebben een zacht voetbed. Op de hak en band is het UGG logo gezet. Dit paartje is met zijn zachte materiaal de perfecte slide voor in huis.

Converse Run Star Hike

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Hike is tegenwoordig een erg populaire sneaker. Het paartje heeft een opvallende buitenzool. Hier zijn zwarte en bruine elementen toegevoegd. Op de hiel is het Converse embleem gezet en kleurt hier wit met zwart. Op de hiel is een treklus gezet.

Nike Jumpman heuptas

Nike Jumpman By Nike
Nike Jumpman By Nike

De Nike Jumpman heuptas is het perfecte accessoire voor festivals. Het tasje heeft genoeg ruimte voor je telefoon, portemonnee en sleutels. Op de voorkant is het Jumpman logo gezet en de Swoosh. Ook op de band en rits is het Jumpman logo gezet.

New Era 9Forty Adjustable Unisex cap

New Era 9Forty Adjustable Unisex Petten

Onze laatste pick uit de Foot Locker cadeau collectie, is deze New Era 9Forty Adjustable cap. De pet heeft een crème kleur en heeft het NY logo op de voorkant gestikt. Deze kleurt hier zwart. De pet is verstelbaar en is geschikt voor dames en heren. Kortom; het perfecte cadeau voor hem of haar.

Dit zijn een aantal persoonlijke favorieten uit de Foot Locker cadeau collectie. Mocht je liever zelf een cadeau voor Valentijn scoren, klik dan op de knop hieronder.