Skip to content
Brand

Trending adidas sneakers bij Foot Locker

17 augustus 2022 18:23
Trending adidas sneakers bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je voor dames en heren de beste adidas sneakers. Van de Forum Low’s tot aan de NMD R1-lijn, voor ieder vind je wel wat bij Foot Locker. Bekijk hier onze top tien picks adidas sneakers uit de Foot Locker collectie voor de dames en heren.

adidas Pharrell Williams Tennis Hu

adidas Pharrell Williams Tennis Hu
adidas Pharrell Williams Tennis Hu

Onze eerste favoriete pick uit de Foot Locker collectie, is de adidas Pharrell Williams Tennis Hu. Deze sneaker is in samenwerking met rapper en artiest Pharrell Williams ontworpen. Het paartje heeft een upper van mesh en kleurt donkerbruin. De middenzool heeft een geruite motief en op de tong en hiel zijn de brandings van adidas en Pharrell Williams te zien.

Stan Smith Tm W

adidas Stan Smith Tm W
adidas Stan Smith Tm W

Het tweede paartje is er eentje voor de dames. De adidas Stan Smith Tm W heeft een zomerse look en heeft een unieke print op de hiel. De upper kleurt wit en is van leer. Op de hiel zijn golvende prints gezet. Deze kleuren beige, roze en geel. Op de tong is het Stan Smith logo gezet.

adidas Forum Tech Heren

adidas Forum Tech
adidas Forum Tech


De adidas Forum Tech is er eentje voor de heren en heeft een moderne uitstraling. De sneaker kleurt groen en heeft blauwe en bruine details. De overlays zijn van synthetische materialen en kleuren lichtgroen. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien. De middenzool kleurt donkerbruin.

adidas Gazelle

adidas Gazelle
adidas Gazelle

Een andere adidas sneaker pick uit de Foot Locker collectie, is de adidas Gazelle. De Gazelle is sinds de jaren ’70 al een echte classic bij adidas en blijft na zo’n 50 jaar een geliefd paartje bij velen. Deze variant kleurt beige en heeft witte details. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. Hierboven staat Gazelle in het goud gedrukt.

Superstar Vegan Icons

adidas Superstar Vegan Icons
adidas Superstar Vegan Icons

De adidas Superstar Vegan Icons is er eentje voor de heren en heeft een zachte colorway. De sneaker kleurt off-white en heeft lichtblauwe details. Deze variant is met vegan materiaal gemaakt, wat het een duurzame sneaker maakt. Op de tong is het adidas Trefoil-logo gedrukt en op het middenpaneel is Superstar in het leer gezet.

Ozweego dames

adidas Ozweego Foot Locker
adidas Ozweego Foot Locker

De adidas Ozweego is een opvallend silhouet. De sneaker combineert verschillende technologieën die voor demping en comfort zorgen. Zo gebruikt de Ozweego de EVA-, Adiprene- en Adiprene+-demping technologieën. De upper kleurt van top tot teen beige en heeft dynamische overlays gekregen.

adidas Earlham

adidas Earlham
adidas Earlham

De adidas Earlham is een retro uitziende sneaker. Het paartje kleurt wit en heeft oranje details op de hiel en tong gekregen. De sneaker wordt ondersteund door een off-white middenzool. Deze geeft het paartje een vintage look. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. Hierboven is ‘Earlham’ in het goud gedrukt.

adidas Forum Mid

adidas Forum Mid
adidas Forum Mid

De adidas Forum Mid uit de Foot Locker collectie is er eentje voor de High Top liefhebbers. De sneaker werd in de jaren ’80 geïntroduceerd als basketbalschoen en is sindsdien ook off-court een geliefde sneaker geworden. Dit paartje kleurt wit met donkerblauw en heeft een leren upper. Op de hiel is een strap geplaatst.

adidas Stan Smith

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith

Een andere classic uit de Foot Locker collectie, is de adidas Stan Smith. De sneaker is ontworpen als tennisschoen en werd in samenwerking met tennisser Stan Smith in de jaren ’70 uitgebracht. Deze colorway combineert de kleuren wit met groen en heeft roze details op de tong. Ook is de print van Stan Smith op de tong gezet.

Terrex Voyager 21 Canvas Travel

adidas Terrex Voyager 21 Canvas Travel
adidas Terrex Voyager 21 Canvas Travel

We sluiten onze top tien picks af met de adidas Terrex Voyager 21 Canvas Travel. Deze sneaker heeft een unieke look en haalt zijn inspiratie uit de sport hiking. De upper is van textiel en de EVA-technologie in de middenzool zorgt voor demping en comfort. Op de hiel is het adidas logo gezet.

Dit zijn onze favoriete adidas picks bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen? Klik dan op de button hieronder. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste releases en updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date