Skip to content
Newsfeed

De beste adidas items in de uitverkoop bij BSTN

9 juni 2023 14:00
De beste adidas items in de uitverkoop bij BSTN

Bij BSTN zijn er nu veel topstijlen van adidas in de uitverkoop! Van mooie sneakers tot coole shirts en accessoires, alles is inbegrepen. De betreffende artikelen zijn al verlaagd op de website. Als je nog op zoek bent naar een paar mooie adidas items voor je zomergarderobe, is dit nu de perfecte gelegenheid om toe te slaan en de beste aanbiedingen te bemachtigen!

Hier hebben we een kleine selectie van onze favorieten voor jullie samengesteld.

adidas Gazelle Groen

De adidas Gazelle is een iconische sneaker die oorspronkelijk werd geïntroduceerd in de jaren 60. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een tijdloze klassieker en staat hij in 2023 bovenaan de lijst van trend sneakers. Met zijn minimalistische retro-ontwerp kun je hem gemakkelijk stylen. In het diepe groen is deze sneaker een absolute blikvanger en geeft hij de outfit een bijzonder detail.

BSTN uitverkoop

adidas CENTENNIAL 85 HI

De adidas Centennial is een klassieker die rechtstreeks van het basketbalveld uit de jaren 80 naar de straten van de jaren 2020 komt. Met het suède bovenwerk en de donkerbruine kleur heeft deze sneaker een hoogwaardige retro-look. Combineer de sneaker in een sportieve vintage look.

BSTN uitverkoop

adidas ADIFOM ADILETTE

Als je nog geen slippers voor de zomer hebt, zijn de Adilette slippers misschien wat voor jou. De slides behouden de klassieke look die we al kennen en waarderen, met de kenmerkende drie strepen. Ondanks dat ze aan de voorkant gesloten zijn en zich qua vorm onderscheiden, hebben ze nog steeds een geheel eigen stijl. Met deze Adilette slippers heb je de perfecte metgezel voor de volgende vakantie en mooie zomerdagen.

BSTN uitverkoop

adidas Hyperturf

De adidas Hyperturf biedt de perfecte combinatie van een praktisch ontwerp en een coole uitstraling. De handige rubberen veters maken het binden van je schoenen overbodig, en met het profiel draagt de schoen je veilig door elk terrein. Bovendien heeft hij een sportieve trendy stijl en is hij niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens goed uit.

BSTN uitverkoop

Dit waren een paar van onze favorieten die je nu kunt krijgen voor een super betaalbare prijs. Neem zeker een kijkje bij BSTN om het volledige adidas sale aanbod te ontdekken. Je kunt beter niet te lang wachten, want de actie is al in volle gang en als je er zeker van wilt zijn dat jouw maat nog beschikbaar is, moet je snel zijn.

Als je ook altijd op de hoogte wilt zijn van andere deals en acties, bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina om als eerste exclusieve kortingen te ontdekken.