Skip to content
Upcoming

De Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low is er nu ook in het roze!

27 maart 2021 13:00
De Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low is er nu ook in het roze!

Nadat de Bad Bunny x adidas Forum Low ‘The First Café’ volledig door het dak ging, kunnen we nu genieten van een andere colorway van de samenwerking, beste community. Reggaeton superster Bad Bunny heeft een roze colorway teased en daarmee zijn tweede Forum Buckle Low in collab met adidas.

Op Instagram zegt hij: las café se acabaron pero quedan estas! Coming soon! Wat betekent: de koffies zijn op, maar deze zijn er nog! Een eerste indruk?

badbunnypr

Maak je geen zorgen, je kunt de kicks dragen zonder de bijpassende oksel haarverf! Maar alle grappen terzijde, want we hebben echt weer te maken met een hoop Sneaker Heat!

Bad Bunny’s op koffie geïnspireerde adidas Forum Low verbaasde de sneakergemeenschap een paar weken geleden en was vrijwel meteen uitverkocht. Bij StockX ligt de doorverkoopprijs momenteel rond de 500€! Lees hier meer over het speciale ontwerp.

Bad Bunny X adidas Forum Low 'The First Café'

GW0264 · Prijs vanaf €496,-

Naar alle aanbieders

Kan de nieuwe roze look het trekken?

Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low Pink | GW0265

Eerst een korte achtergrondcheck: Bad Bunny is muzikant en draagt de welluidende naam Benito Antonio Martínez Ocasio. Hij is afkomstig uit Puerto Rico en was vorig jaar een van de meest gestreamde popacts. Zijn muziek en hij zijn vooral bekend in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.

Net als de “The First Café” is de nieuwe Forum Buckle Low uitgevoerd in roze met een hoogwaardige mix van suède, leer en synthetische overlays. De kleurrijke uitvoering combineert verschillende tinten roze – van lichtere pasteltinten tot felle roze tinten.

Qua constructie doen de kicks duidelijk denken aan de retro-look van de adidas Forum uit 1984, maar Bad Bunny voegt daar niet alleen speciale kleuren aan toe, maar ook een of twee bijzondere designelementen.

De kenmerkende details die de eerste Forum Buckle Low van de collab zo populair maakten, zijn ook hier terug te vinden: het opvallende enkelbandje, de “El Ojo”-afbeelding op de tong en het speciale ontwerp van de hiel. Ook de belettering van zijn liedje ‘Yo Visto Así’ is weer vereeuwigd op de sluiting. Dit betekent zoiets als ‘ik kleed me zo, ik verander niet’.

adidas

Bad Bunny x adidas – De release info!

Helaas is er nog geen officiële releasedatum voor de nieuwe Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low in Pink. Er wordt echter gespeculeerd dat de kicks in april 2021 zullen worden uitgebracht. Bad Bunny is ook worstelkampioen in de WWE en heeft zijn kicks vaak laten zien tijdens zijn optredens daar. Het zou dus kunnen dat de schoenen ergens rond 10 april 2021 verschijnen, wanneer zijn volgende wedstrijd is gepland.

Wil je het niet missen? Onze release kalender houdt u op de hoogte. Als het zover is, zal de nieuwe adidas Forum Buckle Low van Bad Bunny worden uitgebracht via de adidas Confirmed App.

In de app vind je belangrijke drops en sales, maar ook spannende verhalen over het Three Stripes Brand, hun speciale modellen en diverse interessante mensen! Kijk maar eens!

badbunnypr

Het Forum van adidas is over het algemeen een vrij hete kandidaat dit jaar, beste gemeenschap. Als je niet op deze speciale uitgave wilt wachten om je bij de retrotrend aan te sluiten, hebben wij de populairste Forum 84 modellen voor je op een rijtje gezet!