Skip to content
Upcoming

De ASICS x atmos x Sean Wotherspoon GEL-LYTE III OG dropt nog in augustus 2020

7 augustus 2020 14:28
De ASICS x atmos x Sean Wotherspoon GEL-LYTE III OG dropt nog in augustus 2020

Het heeft een hele lange tijd geduurd, maar eindelijk is er een releasedatum naar buiten gekomen van de samenwerking tussen ASICS x atmos x Sean Wotherspoon. Zoals de meeste wel weten hebben ze het GEL-LYTE III OG model een flinke make-over gegeven.

De meeste van jullie kennen Sean Wotherspoon wel. Hij brak door met zijn samenwerking met Nike in 2017. Nike nodigde 12 mensen uit die eigen designs mochten creëeren op een sneaker. Sean Wotherspoon won de contest en in samenwerking met Nike bracht hij de Nike Air Max 1/97 ‘Sean Wotherspoon’ uit. Dit was misschien wel de populairste sneaker van dat jaar en is momenteel nog zeer geliefd.

ASICS x atmos x Sean Wotherspoon GEL-LYTE III OG | 1203A019-000

Het bovenwerk van de samenwerking is het eerste wat jouw aandacht zal trekken. Deze is namelijk verwerkt in een kleurrijk pallet en is voornamelijk gemaakt van het materiaal curdory. Wat de sneaker bijzonder maakt is dat de linker- en de rechtschoen totaal verschillend van elkaar zijn. Dit komt doordat de ene schoen andere kleuren heeft gekregen dan de ander. De linkerschoen is verwerkt in de kleuren zwart, paars, rood en mint. Terwijl de rechterschoen de kleuren oranje, blauw, aqua en geel heeft gekregen. Het kenmerkende ASICS logo, dat zich bevind op de zijkanten van de sneaker, zijn verwisselbaar voor andere kleuren. In totaal zijn er vijf verschillende kleuren. Op deze manier kan je altijd een beetje variatie houden in je sneaker!

Op donderdag 20 augustus 2020 de samenwerking releasen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, terwijl er op vrijdag 14 augustus 2020 een globale release plaats vindt. Houd onze Releasekalender in de gaten voor info en scroll naar beneden voor foto’s.

Sean Wotherspoon X Atmos X ASICS Gel-Lyte III

1203A019-000 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Sean Wotherspoon x ASICS
Sean Wotherspoon x ASICS
Sean Wotherspoon x ASICS
Sean Wotherspoon x ASICS
Images by ASICS