Skip to content
Where to Cop

Where to cop: AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low pack

4 oktober 2023 16:54
Where to cop: AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low pack

De Swoosh heeft door de jaren heen samengewerkt met een aantal invloedrijke vrouwen in de scene, waaronder Cynthia Lu, Chitose Abe en Rei Kawakubo. Maar laten we zeker ook Yoon Ahn niet vergeten, die met haar label AMBUSH verschillende ontwerpen heeft gepresenteerd, variërend van de Nike Air Max 180, Dunks tot de Air Force 1. Het label heeft ook hun creativiteit losgelaten op de Air More Uptempo Low, waarvan we op 6 oktober 2023 twee nieuwe colorways kunnen verwachten.

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low ‘Lilac’ | FB1299-500

Na een ‘Limestone’ colorway in augustus 2023, maakt dit opvallende silhouet zich nu op voor twee gloednieuwe kleurstellingen, ‘Lilac‘ en ‘Black and White‘. Het eerste ontwerp verschijnt met een bovenwerk dat voornamelijk bestaat uit ‘Lilac’-tinten. De sneaker wordt aangevuld met gedurfde accenten in ‘Apple Green’, dit is vooral te zien op de grote AIR-branding op het middenpaneel en op de hiel.

Nog een opvallend detail zijn de ‘University Red’ Swooshes, die zowel op de hiel als op de neus van de schoen zijn geplaatst. Als laatste mag het iconische ‘AMBUSH’-logo natuurlijk niet ontbreken, deze straalt in opvallend ‘Apple Green’ op de hiel.

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low ‘Black & White’ | FB1299-001

Het tweede ontwerp, de ‘Black and White’ colorway, komt volledig in het zwart met wit. De basis van de sneaker kleurt zwart en wordt aangevuld met witte details. Zo heeft de AIR-branding op het middenpaneel een witte omlijning en komen ook de Swooshes op de toe en heel in het wit.

Air More Uptempo Low
Uptempo Low
Foto’s van @yoon_ambush

Where to cop?

De AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low ‘Lilac’ & ‘Black and White’ zullen gaan releasen op 6 oktober 2023 om 09.00 uur ’s ochtends. Wil je weten waar je deze sneakers kunt scoren? Hieronder vind je een overzicht! Let op, sommige retailers hanteren een raffle-systeem waarbij je je moet inschrijven om de schoenen te kunnen kopen.

Zou je graag wat meer willen weten over AMBUSH? Lees dan: Het verhaal achter AMBUSH oprichtster Yoon Ahn.