Skip to content
Upcoming

De Air More Money wordt 4 juli in een Amerikaans jasje gestoken

2 juli 2018 16:23
De Air More Money wordt 4 juli in een Amerikaans jasje gestoken

Het is alweer bijna 4 juli en voor Nederlandse begrippen is dit niet een hele bijzondere dag. Voor Amerikanen is dit echter een ander vehaal, 4 juli is namelijk officiële onafhankelijkheidsdag.Voor de volgende Nike Air More Money ‘USA’ speelt de Amerikaanse sportgigant exact in op hetgeen wat Amerikanen liefhebben: blauw, rood, wit en geld.

Independence Day wordt door Nike niet voor het eerst gevierd. Laten we met zijn alle niet de legendarische Nike Air Max 90 Independence Day pack vergeten, een pack die wel wat weg heeft van de opkomende Air More Money ‘USA’ pack.

De sneaker

De Air More Money ‘USA’ pack bestaat uit twee sneakers een donkerblauwe en felrode variant. Het bovenwerk van de donkerblauwe variant is uitgevoerd in een navy kleurige lederen upper. Hier zijn ook nubuck details op te vinden. Als we kijken naar de rest van de sneaker zien we eigenlijk een vrij cleane sneaker. Zo zien we dat de midsole én outole beiden in het wit zijn uitgevoerd. Toch hebben ze wel de felrode en donker blauwe details. Verder zien we ook een rode air unit en rode swooshes.

Bij de felrode variant zijn de details eigenlijk vrijwel hetzelfde. Een verchil wat wel duidelijk zicht baar is, is dat er op de upper geen gebruik is gemaakt van een nubuck materiaal bij de bovenkant van de tongue.

Beide sneakers hebben geborduurde tekst ‘Air Money’ op de bovenkant en op de heel is een dollarteken zichtbaar.

Het is erg voor de hand liggend, maar de sneakers zullen uitkomen op, jawel, 4 juli. Voor verdere release info check je de Sneakerjagers Releasekalender!


Nike Air More Monet ‘USA Blue’

Color: Obsidian/White/Gym Red
Stylecode: AJ2998-400


Nike Air More Monet ‘USA Red’

Color: Gym Red/Black/White
Style Code: AJ2998-600