Skip to content
Upcoming

De Air Max voorjaarscollectie 2021 komt eraan

1 februari 2021 16:44
De Air Max voorjaarscollectie 2021 komt eraan

Al jaren zijn de Air Max sneakers ongekend populair! Het sprookje begon in 1987 en kent ondertussen al vele verschillende modellen, colorways en samenwerkingen. Het succes van Nike Air wordt gevierd met drie silhouetten uit de Air Max voorjaarscollectie. We hebben het over de Air Max 2090 EOI, Air Max Viva en de VaporMax Evo. De drie sneakers zijn onderdeel van het Air Max voorjaarscollectie 2021.

Nike Air Max 2090 EOI

De Air Max 2090 EOI (Evolution of Icons) is geïnspireerd op de subtiele details van de voorgaande, legendarische Air Max’s. Hiermee bedoelen we onderanderen de Air Max 90, Air Max 180 en Air Max BW. De hybrid maakt deel uit van het grotere EOI Pack van het seizoen, die beschikt over variaties van de Air Max 270 React EOI en de Air Max Zephyr EOI. Ook verwachten we een EOI pack die de Air Max 90 SE EOI, Air Max 95 EOI, Air Max Plus SE EOI en nog vele Air Max sneakers bevat.

De Air Max 2090 uit deze voorjaarscollectie heeft een voornamelijk wit bovenwerk. De oranje en blauwe details wisselen elkaar af. Ook zien we een zwarte mudguard van leer op de sneaker. De Air Unit zit over de gehele hiel heeft een doorzichtige look met oranje details.

Air Max voorjaarscollectie 2021

Nike Air Max Viva

De Air Max Viva is de volgende stap in de ontwikkeling van Air Max-modellen voor vrouwen. De sneaker beschikt over een Chushlon midsole en een overdreven Air Max Unit in de hiel. De details van leer, mesh en nubuck worden aangevuld met twee veters voor styling, een gespikkelde midsole en een tweekleurige rubberen outsole.

Air Max voorjaarscollectie 2021

Nike VaporMax Evo

Als laatste hebben we het over de VaporMax Evo. De sneaker heeft een gedurfdere look dan de normale VaporMax-stijl. Op een creatieve manier, smelt het silhouet zijn details samen met die van de klassieke modellen, als de Air Max 90, Air Max 93 en de Air Max Plus. In de doos zit een boekje bijgevoegd, met een beschrijving van de lijn van de sneakers die als inspiratie hebben gediend voor de kleurenstellingen, de Evolution of Air Max Logo’s en meer.

De VaporMax ziet er dus iets anders uit dan we gewend zijn, maar is nog steeds super stoer. Grijs, wit, silver en zwarte tinten zijn te vinden over de gehele sneaker. Ook de volledige Air zool doet mee met deze kleuren.

Air Max voorjaarscollectie 2021

De Air Max voorjaarscollectie 2021 zal niet in een keer droppen. De releases van de Air Max 2090 EOI, Air Max Viva en de VaporMax Evo zijn verdeeld over het voorjaar van dit jaar. Wanneer we de release data bekend zijn, zijn deze te vinden in onze sneaker releasekalender.