Skip to content
Upcoming

De Air Max 97 wordt voor een deel bedekt in verfspetters

11 juli 2018 10:32
De Air Max 97 wordt voor een deel bedekt in verfspetters

Na vele nieuwe colorways van de Air Max 97 houdt het nog niet op! Na de Air Max 97 in Corduroy en de ‘Persian Violet’ gaan weer foto’s rond van een nieuwe colorway die gepland staat om te releasen. Dit keer is het er eentje met vrolijke verfspetters.

De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit, dat in 1987 is uitgebreid.

Deze nieuwe colorway houdt het vrij rustig met de witte upper. Tussen de upper, met de welbekende golvende lijnen, en de mudguard zit een rode lijn. De mudguard is bedekt in tan met daar overheen de verfspetters, die bestaan uit confetti kleuren. Dus rood, blauw, geel en groen. De mini Swoosh in het zwart is zoals gebruikelijk aan de zijkant te vinden. Op de tong zit ook een kleine patch met mini Swoosh en ook hier zijn de verfspetters terug te vinden. De look wordt afgerond met een witte zool en air-unit.

Er is helaas nog geen release info bekend over deze toffe sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten!


Nike Air Max 97

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: 312834-102