Skip to content
Upcoming

De Air Max 97 Seoul, winnaar van Nike On Air 2018

5 april 2019 23:08
De Air Max 97 Seoul, winnaar van Nike On Air 2018

Er zijn natuurlijk meerdere winnaars gekozen bij de Nike On Air ontwerpwedstrijd van 2018. Eén daarvan is de Air Max 97 Seoul, ontworpen door Gwang Shin. Hij heeft zich laten inspireren door de neon lichten en borden die je veel ziet in Seoul (Zuid-Korea)

Het grootste deel van de sneaker bestaat uit zwart leer. De klassieke 97 ‘banen’ zijn voor een deel bedekt in neon rood en neon blauw. Het logo van Nike is ingevuld met reflecterend grijs en heeft dezelfde neon rode omlijning. De rode en blauwe delen zijn een soort van doorschijnend zodat het de look krijgt van neon letters. De kleuren van de sneaker zijn gebaseerd op het Taegeuk-symbool van de Zuid-Koreaanse vlag. Op de vlag staat in het midden een cirkel die door de helft verdeeld is als een Yin en Yang teken. De bovenste helft is rood en de onderste is blauw. Zo is Shin’s persoonlijke verhaal dus heel goed verwerkt in zijn ontwerp.

Zaterdag 13 april om 9:00 is dit unieke paar verkrijgbaar. Maar wees er snel bij want we verwachten dat dit paar heel hard zal gaan! Klik hieronder op de shoplink om te zien waar deze verkrijgbaar zal zijn.

Nike Air Max 97 - On Air 'Neon Seoul'

CI1503-001 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn