Skip to content
Upcoming

De Air Max 270 wordt toegevoegd aan het ‘Have A Good Game’ pack

3 september 2020 13:43
De Air Max 270 wordt toegevoegd aan het ‘Have A Good Game’ pack

Eerder schreven we al over de Air Max 90 die in het ‘Have a Good Game’ pack zit, en daar kan de Air Max 270 aan toegevoegd worden. Dat gamen niet alleen voor ‘nerds’ is, dat is al een tijdje bekend. Vandaag de dag doet bijna iedereen aan gamen en daar heeft Nike goed op ingespeeld. Speciaal voor de gamers, en natuurlijk iedereen die deze sneaker gewoon geweldig vindt, zal Nike een pack droppen met daarin verschillende sneakers in het games thema. De Nike Air Max 270 React ‘Have A Good Game’ heeft nog geen releasedatum, maar verdere informatie kan je hieronder vinden.

De Air Max 270 React is nog vrij nieuw. In 2018 verscheen dit model voor het eerst op de markt, hierna zijn er vele colorways verschenen en is deze sneaker vaak in verschillende packs teruggekomen. De Air Max 270 React heeft zijn naam te danken aan het 270 graden zicht van de Air-Unit.

Nike Air Max 270 React ‘Have A Good Game’ | DC0833-101

De Nike Air Max 270 React is dit keer helemaal in een gamers stijl. Dat is vooral te zien aan de 8-bit swoosh. Verder worden op de sneaker veel kleuren gebruikt zoals blauw, oranje en paars. Aan de zijkant van de sneaker en de heel van de sneaker zijn zilveren details te zien. De tong van de sneaker wordt afgewerkt door de lichtblauwe kleur die ook op de upper is te vinden.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum vastgesteld voor deze sneaker. Deze colorway kan je hieronder bekijken, voor alle andere releases kan je een kijkje nemen in de releasekalender en ons volgen op social media!


Nike Air Max 270 React 'Have A Good Game'

DC0833-101 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike