Skip to content
Upcoming

De Air Max 2 Light maakt zijn comeback!

21 mei 2018 12:00
De Air Max 2 Light maakt zijn comeback!

Het is weer tijd voor de Air Max 2 light! Nike is weer van plan om een oud retro model te vernieuwen en weer opnieuw te releasen! Dit keer heeft Nike het Air Max 2 Light model gebruikt voor een re-release. Velen zullen dit model niet kennen, dit komt omdat het model uit 1994 komt. In 2019 gaat de Air Max 2 light zijn comeback maken!

Comeback van de Air Max 2 Light

Het model is oorspronkelijk uitgebracht in 1994. Het diende als de opvolger van de Nike Air Max Light die voor het eerst in 1989 werd uitgebracht. Het model staan bekend om zijn heldere colorways. De Air Max 2 light zal in de originele colorways worden uitgebracht. De colorways zijn ”Glass Blue” en ”Atomic Red”. De sneakers hebben een runners model wat zorgt voor een sportieve look. De sneaker is voorzien van opvallend gekleurde panelen en reflecterende stroken langs de bovenkant. De Air Max 2 Light maakt gebruik van een dikke zichtbare 25PSI+5PSI dubbele air unit. De middelzool is van pylon en de zool van Duralon.

Het is nog onduidelijk of de sneaker een one-to-one recreatie zal gaan worden of een licht gewijzigde versie word. De sneaker zou eventueel wat aangepast kunnen worden, dit komt omdat de Air Max 2 Light beschikt over een unieke Air Unit. Bij de Air Max 96 retro re-release besloot Nike gebruik te maken van de Air Max 95 zool omdat die makkelijk beschikbaar was.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar we verwachten dat de Nike Air Max 2 light in 2019 gereleased gaat worden.