Skip to content
Upcoming

De Air Jordan Son of Mars Low gaat in 3 tonal colorways uitkomen!

29 juni 2018 16:35
De Air Jordan Son of Mars Low gaat in 3 tonal colorways uitkomen!

Goed nieuws voor Jordan fans! In de herfst zal de Air Jordan Son of Mars Low ‘suède pack’ in drie tonal kleuren uitkomen! De Air Jordan Son Of Mars Low is een Jordan die is geïnspireerd op verschillende Jordan modellen, de Jordan 3, Jordan 4, Jordan 5 en de Jordan 6.

De sneaker

Als we kijken naar de pack zien we dat hij bestaat uit 3 tonal colorways, Hyper Blue, Olive green en Gym red. Alle sneakers zijn voorzien van een zachte suède upper die in de desbetreffende tonal kleur is gemaakt. Echter zijn niet alle panelen gemaakt van het geliefde suède materiaal. Zo is er bij de tongue gebruik gemaakt van normaal leer waar een textuur goed zichtbaar is. Naast de tongue is er ook over de laces een lederen detail met branding toegevoegd. De combinatie van deze twee materialen geeft de sneaker een premium look.

De midsole is bij alle paartjes zwart en wit, bij de Olive green variant is echter een subtiele speckle aangebracht op de zwarte panelen van de midsole. Deze speckles zien we ook terug op de heel tab.

De kleuren zijn voor dit moment wat ‘te somber’ maar we moeten niet vergeten dat deze pack pas in de herfst uit zal komen. Naar alle verwachting zal de pack op dezelfde dag uitkomen.


Air Jordan Son Of Mars ‘Olive Green’
Color: Olive Canvas/White/Black
Stylecode: 580603-300


Air Jordan Son Of Mars ‘Hyper Blue’
Color: Hyper Royal, Black/Light Smoke Grey/White
Stylecode: 580603-401


Air Jordan Son Of Mars ‘Olive Green’
Color: Gym Red/Black/Wolf Grey/White
Stylecode: 580603-603