Skip to content
Upcoming

De Air Jordan Future ‘Infrared’ keert terug

26 juli 2018 22:41
De Air Jordan Future ‘Infrared’ keert terug

Het populaire Jordan Future silhouet van Ben Kirschner komt opnieuw terug nadat hij een tijdje niet in beeld is geweest. Bij deze uitvoering is gebruikgemaakt van de iconische zooleenheid van de Air Jordan 11. Het gemoderniseerde bovenwerk is voorzien van een asymmetrisch vetersysteem en een geweven constructie die zorgt voor een unieke look. Het geweven bovenwerk zorgt niet alleen voor een unieke look maar ook is de pasvorm hierdoor erg comfortabel en is de schoen ademend.

In 2014 was een van de meest gewilde modellen van de sneakerbranche de ‘Infrared’ colorway van de Jordan Future. Na een beperkte release in een klassiek Bred colorway was de belangstelling van de consument voor de, op Jordan 11 geïnspireerde sneaker, op een nieuw hoogtepunt. Nu heeft de Jordan plannen om de klassieke colorway terug te brengen. Daarom komt de sneaker terug met een zwarte upper en een knalrode zool.

Wil jij deze release echt niet missen en moet jij een paar van deze klassiekers scoren? Zie hieronder dan alle releaseinfo of bekijk onze releasekalender om op de hoogte te blijven.


Jordan Future ‘Infrared’

Releasedatum: 28.07.2018 om 9:00
Prijs: €160
Colorway: Black/Black-Infrared 23
Stylecode: 652141-023
Bekijk hier de Storelist >>