Skip to content
Upcoming

De Air Jordan Aerospace 720 Black verschijnt op 25 maart

24 maart 2020 21:50
De Air Jordan Aerospace 720 Black verschijnt op 25 maart

Morgen, woensdag 25 maart zal de Air Jordan Aerospace 720 Black verschijnen. De sneaker heeft een futuristische look en een echte must-have. Naast deze Jordan release heeft Jordan Brand nog meer te gekke releases voor ons klaar staan. Bekijk de releasekalender en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates.

Jordan Brand gaat al mee sinds november 1984. De eerste sneaker die verscheen was de Air Jordan 1, die overigens nog steeds razend populair is. Ondertussen zijn er al een hoop andere modellen verschenen met veel verschillende colorways. Daarnaast heeft Jordan niet alleen sneakers maar ook kleding en oevrige accessoires. Ook heeft Jordan Brand verschillende samenwerkingen gekend en zijn zij vandaag de dag niet meer weg te denken!

Air Jordan Aerospace 720 Black | Closer Look

De Air Jordan Aerospace 720 Black heeft een futuristische look maar is toch erg clean. De zwarte sneaker heeft enkele blauwe details die zorgen voor een frisse look. Op de tong zijn enkele details te zien zoals het jumpman logo en de strap aan die aan de tong bevestigd is. De zool en het air paneel hebben ook een blauwe kleur ontvangen. Op de binnenkant van de tong staat ‘Inspire’. Dit paartje is al heel snel verkrijgbaar, lees hieronder meer over de release informatie.

Morgen, op woensdag 25 maart zal dit paartje verschijnen. Je kunt de Air Jordan Aerospace 720 Black bemachtigen via END en Overkill. De sneaker kost €200 en is vanaf 09:00 verkrijgbaar. Bekijk hieronder de foto’s van dit toffe paartje en de link naar de shops.


Air Jordan Aerospace 720 'Black'

BV5502-004 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike