Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 6 ‘Electric Green’ heeft een flashy colorway ⚡

11 maart 2021 08:54
De Air Jordan 6 ‘Electric Green’ heeft een flashy colorway ⚡

Een nieuwe colorway op de Air Jordan 6 is gespot! Het design heeft details in de opvallende ‘Electric Green’ kleur gekregen. Er wordt verwacht dat de sneakers rond 5 juni 2021 zullen releasen. Bekijk hier alvast alle details van de Air Jordan 6 ‘Electric Green’.

Air Jordan 6 'Electric Green'
Images by Nike

Air Jordan 6

De Air Jordan 6 bestaat in 2021 30 jaar. We zagen laatst al de re-release van de Air Jordan 6 Retro ‘Carmine’, waarmee Jordan het 30 jarige jubileum vierde. Speciaal aan deze release, was dat het OG Nike Air logo terug werd gebracht op de hak van de schoen.

Jordan gaat dit jaar gewoon door met het releasen van andere designs op de Air Jordan 6. Zo zijn de eerste beelden van de ‘Electric Green’ colorway gedeeld. De colorway lijkt erg op de eerder gereleasde zwarte Air Jordan 6 Oregon PE. Dit paar was zeer exclusief en kreeg speciaal het Oregon logo op de hak. Dit logo zal op het nieuwe model niet terug te zien zijn. Naast de zwarte colorway van het Oregon design, werd er er ook een witte variant gemaakt.

Oregon Ducks PE
Air Jordan 6 Oregon PE
Images via Twitter: University of Oregon Track & Field

Air Jordan 6 ‘Electric Green’ | CT8529-003

CT8529-003

De sneakers zijn bijna compleet zwart gemaakt. Verder bevat het design details in de opvallende ‘Electric Green’ kleur. Deze fel groene kleur is bijvoorbeeld terug te zien op delen van de zool en tong. Het Jumpman logo op de hak is zwart gemaakt, terwijl de andere Jumpan logo’s op de tong, binnenkant en buitenkant van de zool de felgroene kleur hebben gekregen. Daarnaast zijn er nog beige-achtige delen gebruikt op de zool die semi-transparant zijn gemaakt. Tussen het achterste gedeelte is de bekende AIR Bubble te zien. Tenslotte bestaat het materiaal van de sneakers voornamelijk uit nubuck.

Air Jordan 6 'Electric Green'
Jordan 6 'Electric Green'
Jumpman Jordan

De verwachtingen zijn dat de Air Jordan 6 ‘Electric Green’ rond de zomer gaat releasen, waarschijnlijk op 5 juni 2021 voor €190. Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de exacte releasedatum niet te missen!

Jordan VI Electric Green
Jordan 6 'Electric Green'
Images by Nike