Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 ‘What The’ heeft een releasedatum gekregen

20 juli 2020 16:32
De Air Jordan 5 ‘What The’ heeft een releasedatum gekregen

Om de dertigste verjaardag van de Air Jordan 5 te vieren moet je natuurlijk wel groots uitpakken. Dit heeft Jordan Brand tot nu toe gedaan met de collab van Virgil Abloh en met het terugbrengen van de ‘Fire Red’ colorway, maar dit was nog niet alles. Volgens @zsneakerheadz komt het ‘What The’ thema naar de Air Jordan 5.

Eerder zagen we het ‘What The’ thema al op de Air Jordan 4. Deze colorway dropte in november 2019 en nu is het de beurt aan de Air Jordan 5 om hem te overtreffen.

Air Jordan 5 ‘What The’ | CZ5725-700

Wat als eerste opvalt is hoogst waarschijnlijk de niet-overeenkomende gele/rode kleurcombinatie. De linkerschoen is rood van kleur en de rechterschoen is geel. Op beide hakken zijn ‘Tokyo’ en ‘Shanghai’ logo’s geborduurd. Daarnaast zijn er op de veters ook nog eens verschillende lacelocks te vinden. Onder de linkerschoen loopt een paarse midsole en onder de rechterschoen loopt een zwarte midsole.

Zoals we zeiden is er nu eindelijk een releasedatum bekend voor de Air Jordan 5 ‘What The’. Op zaterdag 7 november 2020 zal de sneaker releasen via Nike. Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates over deze release. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s.


Air Jordan 5 Retro 'What The'

CZ5725-700 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Jordan 5 What The
Jordan 5 What The
Jordan 5 What The