Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ krijgt een re-release

10 februari 2021 17:51
De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ krijgt een re-release

De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ kwam vorige week op zaterdag 6 februari al uit. De ‘Anthracite’ is zeker een van de betere colorways die dit jaar gaan uitkomen. Het was daarom ook erg lastig om een win te pakken. Gelukkig heeft Afew Store nu een raffle openstaan die tot 12 februari duurt.

Air Jordan 5 'Anthracite'

De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ lijkt erg op de Air Jordan 5 ‘Black Metallic’. Deze sneaker was voor het laatst te zien in 2016 en kwam voor het eerst uit in 1990, een echte OG dus! Het bovenwerk is volledig gemaakt van suède en heeft een reflecterende tong. Deze colorway is een favoriet bij velen en zal altijd een klassieker blijven. De ‘Anthracite’ colorway is ook geheel zwart alleen gebruikt deze sneaker meerdere materialen.

Air Jordan 5 ‘Anthracite’ | DB0731-001

De Air Jordan 5 beschikt over verschillende materialen. Zo is het voorste deel van de sneaker gemaakt van mesh, terwijl de hiel is gemaakt van suède. Beide materialen hebben een zwarte kleur gekregen. Een grijze kleur wordt gebruikt voor de eyestays en 3M materiaal op de midfoot. Jordan branding is in het zwart geplaatst op de tong en de hak. Kijkend naar de midsole is deze zwart gemaakt met zilveren details.

Je kan je nu inschrijven voor de raffle via Afew Store. De raffle loopt tot vrijdag 12 februari 09:00 uur. Download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases, shock drops en nieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen.


Air Jordan 5 Retro 'Anthracite'

DB0731-001 · Prijs vanaf €327,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 'Anthracite'
Air Jordan 5 'Anthracite'
Air Jordan 5 'Anthracite'
Air Jordan 5 'Anthracite'
Air Jordan 5 'Anthracite'
Images by Nike