Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 4 ‘Seafoam’ dropt in februari 2023

27 januari 2023 16:43
De Air Jordan 4 ‘Seafoam’ dropt in februari 2023

Februari 2023 lijkt een veelbelovende maand te worden voor Air Jordan. Naast de drop van de Air Jordan 1 Low in samenwerking met Union LA en nog een paar interessante releases, komt ook de Air Jordan 4 ‘Seafoam’ uit. Nike heeft zojuist de officiële beelden van de schoen getoond. De release van de Air Jordan 4 ‘Seafoam’ staat gepland op 9 februari 2023.

De opbouwende hype

Sinds de Air Jordan 4 WMNS ‘Seafoam’ in 2022 werd getoond tijdens een SNKRS Live, groeide de hype voor de opkomende colorway. Een unieke sneaker met een lichte colorway die goed te stylen is in verschillende outfits. De zomerse groene tinten maken de colorway de ideale sneaker voor het voorjaar.

De Air Jordan 4 is een van Jordan’s meest herkenbare modellen en heeft een sterke fanbase. Jordan is dan ook niet bang om te experimenteren met verschillende colorways en de ‘Seafoam’ is een goed voorbeeld van een geslaagd experiment die de hype meer dan waard is.

Details

Het kleurenpalet van deze Air Jordan 4 is te vergelijken met de ‘Military Black’ die eind 2022 uitkwam. Maar heeft deze colorway de lente gloed om het de perfecte sneaker te maken voor de zonnige maanden. De sneaker heeft een witte, leren upper gemixt met groene pasteltinten op de tong en buitenzool. De zwarte accenten contrasteren mooi met de witte en groene colorway. Om het af te maken is de hiel volledig zwart met het Jordan logo in volle glorie.

Release info Air Jordan 4

De mannelijke liefhebbers van deze schoen moeten we helaas teleurstellen, de ‘Seafoam’ is voor nu een WMNS exclusive. De dames hebben echter wel geluk en kunnen de sneaker op 9 februari 2023 om 09:00 uur bemachtigen bij verschillende retailers voor 210€. 

Terwijl wij aandachtig wachten op de drop van 9 februari 2023, kun je de officiële beelden hieronder bekijken. Benieuwd naar meer opkomende releases? Klik dan op de knop hieronder.

seafood 4
seafood for under
soafoam 4 side
seafoam 4 upper
seafoom details
air Jordan seafoom