Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 komt in een ‘Deep Ocean’ colorway

25 augustus 2020 18:50
De Air Jordan 4 komt in een ‘Deep Ocean’ colorway

Er is weer een nieuwe colorway opgedoken waar wij met zijn allen naar kunnen uitkijken. Volgens geruchten dropt er namelijk in de herfst van 2020 een ‘Deep Ocean’ colorway op de Air Jordan 4.

In 1989 zagen we Air Jordan 4 debuteren en in het eerste jaar werd de sneaker in vier colorways geproduceerd. Twee witte Bulls colorways, een zwarte colorway en een Military Blue colorway. Op dat moment kostte de sneaker nog maar $100 en dit maakte de Air Jordan 4 de duurste basketbalschoen op de markt.

Air Jordan 4 ‘Deep Ocean’ | CW0898-400

Zoals we al zeiden verschijnt de Air Jordan 4 dit keer in een ‘Deep Ocean’ colorway. Op het bovenwerk is een eclectische mix van patronen op canvas en twill materialen samengevoegd. Wel wordt er een beetje afwisseling gehouden bij het kleurgebruik. Onder de doorschijnende blauwe heeltabs zijn patronen te zien. Verder is de tong van zowel de linker- als rechterschoen verwerkt in verschillende kleuren. De ene beschikt over een blauwe kleur en de andere over een rode kleur. Dit is ook het geval als het aankomt op de veters.

Volgens geruchten released de sneaker in de herfst van 2020, maar een officiële releasedatum moeten we nog maar afwachten. Houd Sneakerjagers daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker eruit ziet? Scroll naar beneden voor foto’s.


Jordan 4 Deep Ocean
Jordan 4 Deep Ocean
Jordan 4 Deep Ocean
Images by Footpatrol