Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 GS ‘Lemon Venom’ komt binnenkort

10 augustus 2020 19:40
De Air Jordan 4 GS ‘Lemon Venom’ komt binnenkort

De laatst uitgekomen Air Jordan 4’s zijn niet erg kleurrijk geweest en dus niet opvallend. Gelukkig word dit rechtgetrokken door de aankomende Air Jordan 4 GS ‘Lemon Venom’.

De Air Jordan 4 werd voor het eerst uitgebracht in 1989 en was ontworpen door Tinker Hatfield. Op het begin vonden mensen de schoenen lelijk, maar hoe meer tijd er over de sneaker heen ging hoe meer mensen de sneaker mooi vonden. Er was een mogelijkheid om jouw Air Jordan 4 op 18 verschillende manieren te strikken en zo jouw eigen stijl te creëeren. Door de jaren heen heeft de Air Jordan 4 veel verschillende make-overs gekregen en is het een van de populairste Air Jordan modellen.

Air Jordan 4 GS ‘Lemon Venom’ | CV7808-100

De ‘Lemon Venom’ is de perfecte zomer sneaker voor meiden. Het bovenwerk is vooral gemaakt van wit leer en heeft verschillende Lemon Venom en Pink Blast overlays. De Air Jordan branding is te vinden op de tong en hiel. Om de sneaker af te ronden zit de upper op een witte mid- en outsole.

De sneaker komt uit op vrijdag 14 augustus via Nike voor €140. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 4 GS 'Lemon Venom'

CV7808-100 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike