Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 ‘Court Purple’ released in 2020

4 oktober 2019 15:30
De Air Jordan 4 ‘Court Purple’ released in 2020

Maanden geleden konden we ons al verheugen op de eerste Air Jordan 4 release van 2020 namelijk de ‘Black Cat’. Maar dit is niet de enige colorway voor de Air Jordan 4 waar we ons op kunnen verheugen. Volgens leaked info van zSneakerheadz komt er ook een Air Jordan 4 ‘Court Purple’ in april 2020.

De ‘Court Purple’ colorway krijgt dezelfde vibes als die van de 2004 ‘Classic Green’ colorway. Deze Air Jordan 4 was ook erg simpel en had hits van een groene kleur op de upper. De ‘Court Purple’ colorway gaat volgens zSneakerheadz erg op de ‘Classic Green’ colorway lijken.

De Air Jordan 4 ‘Court Purple’ heeft een kleuren combinatie van wit, metallic silver en paars. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit leer. De paarse accenten zijn te vinden op de eye lets, tong, hiel en Air Unit in de midsole. Onder de upper zit dezelfde kleur midsole als het bovenwerk met metallic silver kleurige als outsole.

De ‘Court Purple’ colorway voor de Jordan 4 word in april 2020 verwacht bij Nike voor €190,-. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over deze colorway!


Air Jordan 4 'Court Purple'
Image by zSneakerheadz