Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 ‘Black cat’ komt bijna uit!

15 januari 2020 15:15
De Air Jordan 4 ‘Black cat’ komt bijna uit!

Het is alweer 14 jaar geleden dat Jordan Brand voor het eerst de ‘Black Cat’ colorway uit van de Air Jordan 4. Na 14 jaar is het eindelijk weer zover. Deze iconische colorway zal wederom gereleased worden en de hele sneaker wereld op z’n kop zetten.

Toen deze sneaker in 2006 uit kwam was de ‘Black Cat’ niet meer weg te denken uit de sneakerscene. Zowel in de kindermaten als in de grotere maten vloog de Air Jordan 4 als warme broodjes over de toonbank. De kans is wederom gigantisch groot dat dit opnieuw gaat gebeuren.

Air Jordan 4 ‘Black Cat’ | CU1110-010

De gehele upper van de Air Jordan 4 is zwart gekleurd. Alleen de eyestays van de sneaker zijn gekleurd in een donkere kleur grijs genaamd ‘Graphite’. Ditzelfde geldt voor het Jumpman logo op de hak van de sneaker en op de tong. De upper van de Jordan 4 is gemaakt van het materiaal nubuck die we natuurlijk kennen van Air Jordan 4 colorways zoals de ‘Bred’ en de ‘Fire Red’. Zowel de midsole als de outsole zijn zwart gekleurd en passen perfect bij het compleet zwarte bovenwerk.

Op 22 februari 2020 zal deze sneaker eindelijk uitkomen. Naar verwachting zal de sneaker rond de €200,- gaan kosten. De aankomende tijd zullen er verschillende shops verschijnen waar deze sneaker gaat releasen. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Air Jordan 4 'Black Cat'

CU1110-010 · Prijs vanaf €728,-

Naar alle aanbieders
Black cat
Black cat
Black cat
Images by unkown