Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 ‘UNC’ gaat dit jaar wederom verschijnen

24 januari 2020 14:00
De Air Jordan 3 ‘UNC’ gaat dit jaar wederom verschijnen

De laatste tijd verschijnen er allemaal ‘UNC’ colorways op allerlei verschillende Jordan Brand modellen. De ene na de andere verschijnt en de oud basketballer kan er geen genoeg van krijgen. Gelukkig maar want het is een ontzettend iconische colorway. Ditmaal is de Air Jordan 3 aan de beurt en hij ziet er wederom ontzettend strak uit. Neem hieronder een kijkje naar de sneaker.

In 2018 is deze colorway al een keer verschenen op dit model. Hij oogt exact hetzelfde als de nieuwe variant maar een aantal details hebben wel een verandering gekregen. Op dit moment gaat de 2018 versie voor duizenden euro’s online en dat beloofd natuurlijk veel voor de aankomende colorway.

Air Jordan 3 ‘UNC’ | CT8532-014

Op de colorway uit 2018 staat het logo van de University of North Carolina. Echter hebben ze dit keer voor een Jumpman logo gekozen die met een lichtblauwe kleur op de tong is gestikt. Verder beschikt de sneaker over een wit kleurige upper. Daarnaast zien we op de hak en op de voorkant van de sneaker de populaire ‘Elephant’ print. Tevens hebben ze nog donker blauwe en licht blauwe details aangebracht bij de eyestays en een lichtblauwe laag op de midsole.

De colorway ziet er wederom fantastisch uit en je mag hem absoluut niet mis grijpen. 7 maart 2020 zal deze sneaker gaan releasen. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit want naar verwachting zullen ze als warme broodjes over de toonbank vliegen. Houd ten slotte onze Releasekalender goed in de gaten zodat geen enkele release mist.


 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
 'UNC'
Images by: @upcycle.sneaks