Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 ‘Katrina’ krijgt eindelijk een release

24 april 2018 14:35
De Air Jordan 3 ‘Katrina’ krijgt eindelijk een release

29 augustus 2005. De dag dat orkaan Katrina voor een ramp zorgde in de zuidelijke staten van de Verenigde Status. In 2006 zijn er al een aantal paar van de Air Jordan 3 ‘Katrina’ geveild, speciaal om geld in te zamelen voor de na sleep van de orkaan.

De colorway op de AJ3 ‘Katrina’ was direct geliefd bij de Jordan fans. In alle jaren bleef een echte release uit, tot 2018 dus. In 2014 ging het gerucht al dat er een release zou komen. Maar nu is het toch zeker dat hij gereleased gaat worden. De AJ3 zal als eerst in samenwerking met Sneakerpolitics uitkomen. De sneakerstore uit de Verenigde Staten heeft ook een filiaal in New Orleans, dus heeft het ook een geschiedenis met deze gebeurtenis. Op 28 april word de straat afgezet en zal er een releasefeest zijn. Sneakerpolitics zal iedere dag tot en met 28 april iets bekendmaken over het event.

De Air Jordan 3 ‘Katrina’ heeft natuurlijk de herkenbare cementprint aan de voorkant en achterkant van de sneaker. Verder heeft de sneaker rode accenten. De accenten zitten aan de binnenkant van de tong, de voorste lacehols en op de achterkant van de midsole.

Na deze release zal de Air Jordan 3 hoogstwaarschijnlijk op 12 mei uitkomen.


Air Jordan 3 ‘Katrina’

Releasedatum: 12 mei
Colorway: White/Fire Red/Cement Grey
Stylecode: 136064-116
Shoplink: Klik hier >>

Air Jordan 3 ‘Katrina’

Images: Sneakerpolitics