Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 in een vrouwelijke ‘Particle Beige’ colorway

5 juni 2018 12:01
De Air Jordan 3 in een vrouwelijke ‘Particle Beige’ colorway

Drie maanden geleden, in maart, heb je al een paar blogs kunnen lezen over een Rose Gold collectie van Jordan. Een collectie speciaal voor vrouwen. De sneakers zijn bedekt in licht roze en rosé goud. Nadat de Jordan 11 Low in Amerika is gerealesed is, is er eindelijk een releasedatum voor de Air Jordan 3.

In de hierboven genoemde collectie worden natuurlijke kleuren en materialen benadrukt en toegepast op de populaire ontwerpen van Air Jordan. De nieuwe colorways zijn gemaakt voor sneakerliefhebbers en bieden stijl, comfort en luxe. Elk paar debuteerde tijdens het exclusieve Nike Unlaced-evenement op de Paris Fashion Week. Lees hier meer over Nike Unlaced.

Deze nieuwe colorway van de AJ3 is dus speciaal voor vrouwen. Dat is dan ook duidelijk te zien aan het ontwerp. Er wordt gebruik gemaakt van licht roze en rosé goud. De sneaker zelf is vrij rustig. De upper is bijna volledig bedekt in een licht roze matte kleur. Ook de zool is niet heel bijzonder want die is gewoon wit. Wat de sneaker bijzonder maakt en een luxe uitstraling geeft zijn de rosé gouden details. Dit is een interessante release voor de vrouwelijke sneakerheads onder ons. Als jij deze niet wil missen omcirkel 8 juni dan in je agenda of telefoon! Zie hieronder waar je dit paar kan scoren!


Air Jordan 3 Retro SE Particle Beige

Releasedatum: 8 juni 2018 9:00
Prijs: €180,-
Colorway: Particle Beige/Metallic Red Bronze-Sail
Stylecode: AH7859-205
Storelist: klik hier >>