Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Cement’ dropt op 15 februari

13 februari 2020 12:03
De Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Cement’ dropt op 15 februari

Na lang wachten komt de Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Coment’ eindelijk uit. Op zaterdag 15 februari is het zover, dan zullen de schoen gereleased worden.

De eerste sneakers van Air Jordan werden exclusief geproduceerd voor de basketballer Michael Jordan. Aan het eind van 1984 werden de schoenen vrijgegeven voor het publiek, zodat iedereen de sneakers kon dragen. Na het uitbrengen van de Air Jordan 1 en 2, wilde de ontwerper wat nieuws. De Air Jordan 3 kwam uit in 1994 en was de eerste van de collectie met een zichtbaar luchtunit op de hiel, het nieuwe Jumpman-logo en een afwerking van olifantenprint. Ook waren zij de eerste Jordans met het ‘Nike Air-logo’ op de achterkant.

Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Cement’ | Closer Look

Deze schoenen vallen niet te missen. De Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Cement’ is, zoals ook aan de naam te zien is, fire red van kleur. Deze colorway is eigenlijk een rode versie op de bekende Air Jordan 3 ‘Black Cement’. Het bovenwerk is gemaakt van leer, daarbij zitten op de neus en de hiel overlappende lagen van olifantenprint. Om het design helemaal af te maken komt de kleur fire red terug in het Jumpman-logo op de tong en ook de binnenkant is fire red. Je kunt de kleur grijs terugvinden rondom de enkel en op de gladde lederen tong.

De Air Jordan 3 Chicago All-Star ‘Red Cement’ komt uit op 15 februari om 9:00 en zal verkrijgbaar zijn op Nike.com en bij andere diverse retailers zoals asphaltgold. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 190,-. Kijk hieronder voor foto’s van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten voor alle te gekke releases.

Air Jordan 3 Chicago All-Star 'Red Cement'

CK5692-600 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
Air Jorden 3 'Red Cement'
Air Jordan Red Cement
Air Jordan Red Cement
Air Jordan Red Cement
Images by asphaltgold