Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 ‘To My First Coach’ Collection dropt snel ⏰

6 mei 2021 21:00
De Air Jordan 1 ‘To My First Coach’ Collection dropt snel ⏰

Als je bij een sportvereniging hebt gezeten, dan herinner je vast wel dat je tijdens de wedstrijden altijd op iemand kon rekenen. Je coach stond langs de zijlijn je aan te moedigen, om beter je best te doen. Soms had je gewoon dat extra duwtje in je rug nodig, iets wat je motiverende coach je waarschijnlijk heeft gegeven. Jordan Brand heeft een speciale collectie ontwikkeld, waarmee ze een bedankje willen geven aan elke coach. Het pack bestaat uit maar liefst drie modellen. Bekijk de Air Jordan 1 ‘To My First Coach’ Collection hieronder.

To My First Coach

AJ1 Low ‘To My First Coach’

De laagste variant van het Air Jordan 1 model, heeft het minste kleurgebruik gekregen. Zo zijn de meeste delen wit gekleurd. Sommige delen, zoals de grote swooshes, lijken een wat heldere tint te hebben, terwijl andere delen er iets meer beige uitzien. De bovenste lace guard heeft een pastelgele kleur gekregen. Daarnaast is de toe lichtblauw gekleurd en de hak heeft een perziktint. Verder zijn het Jumpman logo en het ’23’ nummer op de tong zwart gekleurd.

air jordan 1 low To My First Coach
jordan 1 low
air jordan logo

Air Jordan 1 Low 'To My First Coach'

DJ6909-100 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders

AJ1 Mid | DJ6908-100

De middelste variant heeft aanzienlijk meer kleur gekregen. De Air Jordan 1 Mid is ook het model, dat de meeste fellere tinten bevat. Zo heeft de bovenste lace guard een gele knal kleur gekregen. Daarnaast heeft de onderste lace guard een grovere textuur, net zoals de swooshes. De blauwe kleur is net zoals de Low, aan de voorkant gehouden en de perziktint is aan de achterkant aangebracht.

DJ6908-100
colorful shoes
To My First Coach

Air Jordan 1 Mid 'To My First Coach'

DJ6908-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

AJ1 High | DJ6910-100

Als laatste zit er nog een Air Jordan 1 High in het pack. Je herkent meteen dat de sneaker bij de collectie hoort, doordat dezelfde pastelkleuren zijn aangebracht op dit design. Wel is de blauwe kleur verwisselt met de perziktint: het blauw is nu aangebracht op de achterkant zoals de hak en de perziktint is te zien op de toe. De uitgesneden swooshes aan de zijkanten zijn iets blauw gekleurd en de foam bij de tong heeft ook een roze tint gekregen.

air jordan 1 high
DJ6910-100
to my first coach

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'To My First Coach'

DJ6910-100 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

De Air Jordan ‘To My First Coach’ Collection zal releasen op 7 mei 2021 om 9:00 uur vanaf €129 via onder andere Nike.nl. Kun je alle sneakerreleases niet meer bij houden? Download dan de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan, hierdoor krijg je altijd een waarschuwing wanneer een sneaker releast.

air jordan to my first coach
Images by Nike