Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 ‘Spruce Aura’ zal ook in een lage variant verschijnen

24 februari 2020 18:04
De Air Jordan 1 ‘Spruce Aura’ zal ook in een lage variant verschijnen

Onlangs werd er al geschreven over de Air Jordan 1 Mid Spruce Aura. Nu komt er ook een laag variant van. De sneaker krijgt exact dezelfde colorway die bestaat uit lichte kleuren. Helemaal te gek dus! Bekijk de sneaker hieronder.

De Air Jordan 1 Low is een sneaker die uitkwam in 1985. Het begon als basketbalschoen voor de basketballer Michael Jordan. Al snel kreeg de sneaker ook meer aandacht als lifestyle sneaker. Naast de Low is er ook een Mid en High variant van de Air Jordan 1. Vandaag de dag is de Air Jordan 1 Low nog steeds niet meer weg te denken. De Low heeft dit keer ook weer een te gekke colorway gekregen, dit is de Spruce Aura.

Air Jordan 1 Low Spruce Aura | Closer Look

De Air Jordan 1 Low Spruce Aura is een colorway die afwijkt van wat we gewend zijn. De sneaker bestaat uit wit en pasteltinten die groen zijn. Dit is over de gehele sneaker te zien. Onder andere zijn de mudguard, de swoosh en de veters groen gekleurd. Op de het bovenwerk is er ook nog een witte kleur te zien, bijvoorbeeld op de toebox. Op de heel staat de Jordan Branding en op de tong van de sneaker is het bekende logo van Jordan te zien.

Wanneer de sneaker precies zal verschijnen is nog onbekend. Wel wordt er verwacht dat ‘ie dit voorjaar nog gedropt wordt. De sneaker zal €100,- kosten en onder andere beschikbaar zijn bij 43einhalb.


Air Jordan 1 Low 'Spruce Aura'

CW1381-003 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike