Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam Green’ dropt voor WMNS 🌊

14 april 2021 10:00
De Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam Green’ dropt voor WMNS 🌊

Het populaire Air Jordan 1 Retro High model heeft weer een nieuwe colorway op de planning staan. Jordan Brand heeft dit keer een frisse ‘Seafoam Green’ kleur gebruikt als basis voor de schoen. De releasedatum zal waarschijnlijk plaatsvinden op 12 augustus 2021 en de sneaker zal een prijs van €160 krijgen. De Air Jordan 1 zal in ieder geval beschikbaar worden in vrouwenmaten, maar er zijn speculaties dat de colorway ook te verkrijgen zal zijn in kindermaten. Bekijk de officiële beelden van de Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam Green’ hier!

Air Jordan 1 Retro High 'Seafoam Green'

Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam Green’ | CU0449-002

De basis van deze Air Jordan 1 heeft een wit-groene colorblock gekregen. De witte delen vormen een fris design samen met de unieke ‘Seafoam Green’ kleur. Deze pastelachtige tint lijkt op zacht leren materiaal te zijn geplaatst en is te zien op de overlays, de swoosh en outsole. Het Air Jordan logo op de zijkant is wit gelaten, net zoals de letters van de Nike branding op de tong.

jordan 1 high
jordan logo

Wat verder opvalt zijn de unieke veters. De veters van de Air Jordan 1’s zijn meestal eenkleurig, maar voor dit design zijn ze tweekleurig gemaakt. De witte veters zijn omlijnd met een contrasterende koperachtige kleur waardoor de sneakers nog unieker worden.

Air Jordan 1 Retro High 'Seafoam Green'
nike sole

Het lichte design van de Air Jordan 1 Retro High ‘Seafoam Green’ zal in ieder geval verkrijgbaar worden in vrouwenmaten. Wanneer het paar zal releasen, is nog niet bevestigd maar de verwachte datum staat nu op 12 augustus 2021. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn via de Nike SNKRS app voor €160. Ben je benieuwd welke Jordans nog meer uitkomen in 2021? Bekijk dan snel de Sneakerjagers Releasekalender om een overzicht te krijgen van alle sneakerreleases. Vergeet ook niet om de Sneakerjagers App te downloaden, zo krijg je altijd een melding wanneer een nieuwe sneaker dropt!

Air Jordan 1 Retro High 'Seafoam Green'
Images by Nike