Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid Patent ‘Navy Orange’ heeft glanzende overlays

23 april 2021 14:00
De Air Jordan 1 Mid Patent ‘Navy Orange’ heeft glanzende overlays

Jordan Brand dropt steeds meer unieke designs op het Air Jordan 1 Mid model. De middelste AJ1 variant heeft in de sneaker scene controversiële meningen. Sommigen dragen alleen maar ‘Highs’ en vinden de ‘Mids’ maar niks. Maar door steeds meer unieke designs, kan er wel eens langzaam een verschuiving ontstaan in de scene. De nieuwe Air Jordan 1 Mid Patent ‘Navy Orange’ zal hier wellicht een steentje aan bij kunnen dragen. Lees snel door om alle details van deze opvallende patent leren sneaker te zien!

DJ5984-400

Air Jordan 1 Mid Patent ‘Navy Orange’ | DJ5984-400

Op de foto’s zie je het licht al van het glanzende materiaal weerkaatsen. De patent leren overlays zorgen voor een unieke look op de Jordan. De donkere navy kleur vormt een mooi contrast met de oranje delen. Deze felle kleur is bijvoobeeld te zien op de swoosh, tong en outsole. Om het geheel bij elkaar te verbinden, is er gekozen om de kleur wit te gebruiken. Vanuit welke angle je ook kijkt, je ziet telkens een stukje wit verschijnen. Zo zijn bijvoorbeeld de veters wit gemaakt, de toebox, tussenzool en het logo aan de zijkant.

Air Jordan 1 Mid Patent
Air Jordan 1 Mid Patent 'Navy Orange'
Air Jordan 1 Mid Patent
Images by Nike

Nike Dunk

Misschien komt de kleurencombinatie van de Jordan je bekend voor. Een soortgelijke colorway werd ontworpen op de uit 2003 Nike Dunk High ‘Mesa Orange’. Zoals je op onderstaande foto kunt zien, bevatte deze Dunk High ook patent leren overlays en witte delen. Een andere, meer recente, sneaker met een soortgelijk design is de Nike Dunk Low SP ‘Champ Colors’ uit 2020.

Nike Dunk Low SP 'Champ Colors' - SNKRS DAY Exclusive Access

CU1727-800 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Wat vind jij van de opvallende Air Jordan 1 Mid Patent ‘Navy Orange’? Je hebt nog even tijd om te bedenken of je de het paar wil aanschaffen, er is namelijk nog geen releasedatum bekend. De sneaker zal een prijskaartje van €120 krijgen en zal onder andere beschikbaar zijn via Nike. Houd de Releasekalender goed in de gaten om de exacte releasedatum niet te missen! Download ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker releast.

Air Jordan 1 Mid Patent 'Navy Orange'

DJ5984-400 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders