Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘Desert Ochre’ zal opnieuw droppen

4 november 2020 21:08
De Air Jordan 1 Mid ‘Desert Ochre’ zal opnieuw droppen

De Air Jordan 1 Mid ‘Desert Ochre’ zal opnieuw droppen. Eerder verscheen de sneaker al bij retailers als Foot Locker, maar de sneaker zal nu ook gedropt worden bij Nike! Wanneer dit exact zal zijn is nog onbekend maar we verwachten dat deze zeer binnenkort zal releasen!

De Air Jordan 1 gaat al een hele tijd mee. De sneaker kwam op de markt voor het bastketbal, maar al snel was de sneaker ook al erg geliefd buiten het veld. Vandaag de dag kennen we dit model in ongekend veel colorways, en hebben we verschillende samenwerkingen met grote merken voorbij zien komen. De Air Jordan 1 kent drie verschillende varianten, namelijk de low, mid en de high. De Air Jordan 1 is zo geliefd dat alle drie de varianten vaak binnen no-time zijn uitverkocht!

Air Jordan 1 Mid ‘Desert Ochre’ | DB5453-700

De populaire Air Jordan 1 Mid komt dit keer in een ‘Desert Ochre‘ colorway. De zwarte kleur verspreidt zich over de basis van de sneaker. De ‘Desert Ochre” kleur zien we terug op de overlays van de sneaker, maar ook op de swoosh en de hak van de sneaker. De ronde veters, witte midsole en zwarte outsole maken de sneaker compleet.

De Air Jordan 1 Mid ‘Desert Ochre’ zal binnenkort ook bij Nike verkrijgbaar zijn! Er zal een prijskaartje aanhangen van €120,- Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken. Als je altijd op de hoogte wil blijven van alle releases, kan je ons in de gaten houden op social media en de releasekalender in de gaten houden!


Air Jordan 1 Mid 'Wheat' (2020)

DB5453-700 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Desert Ochre
Air Jordan 1 Desert Ochre
Air Jordan 1 Desert Ochre
Air Jordan 1 Desert Ochre
Images by: Nike