Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low ‘Reversed Bred’ is nu verkrijgbaar

6 juli 2020 16:03
De Air Jordan 1 Low ‘Reversed Bred’ is nu verkrijgbaar

Het Air Jordan 1 Low begint steeds meer erkenning te krijgen en dat is maar goed ook! De lage sneaker is in een nieuwe colorway gedropt, namelijk in een ‘Reversed Bred’ colorway en hij is nu verkrijgbaar!

De laatste tijd duiken er steeds meer colorways op van de AJ 1 Low. Zo doken er eind juli beelden op van een denim colorway en een Laser Orange colorway. Ook is er een zeer kleurrijke colorway onderweg. Al met al is Jordan Brand druk bezig met het releasen van colorways op het prachtige model.

Air Jordan 1 Low ‘Reversed Bred’ | 553558-606

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer dat zorgt voor een premium look. De basis is gecreëerd in een zwarte kleur met hierop overlays in een rode kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole die de sneaker wat extra contrast biedt. Vervolgens is er weer een rode outsole te vinden die gemaakt is van stevig rubber materiaal, zodat jij extra grip hebt op verschillende soorten ondergrond.

Vanaf vandaag, maandag 6 juli 2020, is de Air Jordan 1 Low ‘Reversed Bred’ verkrijgbaar via Nike voor een nieuwprijs van €109,99. Check onze Releasekalender voor meer informatie. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 'Reversed Bred'

553558-606 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders