Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low Laser Blue is nu verkrijgbaar bij Foot Locker

21 april 2020 15:45
De Air Jordan 1 Low Laser Blue is nu verkrijgbaar bij Foot Locker

De Air Jordan 1 Low ‘Laser Blue’ verscheen eerder al bij Nike en andere shops, maar je kunt dit paartje nu ook scoren bij Foot Locker. De Air Jordan 1 is op dit moment een erg geliefd model. Zowel de low, mid en de high. Deze nieuwe colorway is perfect voor de lente en maakt je outfit helemaal compleet!

De Air Jordan 1 gaat als sinds de jaren ’80 mee. Vandaag de dag wordt de sneaker vooral voor casual gebruikt maar de AJ1 verscheen eigenlijk als basketbal schoen op de markt. Ondertussen zijn alle drie de varianten, de low, mid en de high, in veel colorways verschenen. En er staan er ook nog een hoop voor ons klaar. Maar wees er snel bij want deze zijn vaak binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 Low SE ‘Laser Blue’ | CK3022-004

Op de bovenwerk is de basis van wit leer. Hier op zijn zwarte lederen mudguards en lacepanels te zien. De swoosh en de tong van de sneaker bestaan ook uit zwart leer. Op de hiel en de enkel van de sneaker is een lichtblauwe kleur toegoevoegd, op de hiel is overigens ook de Jordan branding te zien. De outsole en de veters hebben dezelfde blauwe kleur gekregen, net als het Jumpan-logo op de tong.

Release

Deze Air Jordan 1 Low ‘Laser Blue’ is vanaf nu verkrijgbaar via Foot Locker. Er hangt een prijskaartje van €109,99 aan. Je kan het paartje hieronder bekijken en shoppen met onderstaande link. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Air Jordan 1 Low SE 'Laser Blue'

CK3022-004 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is CK3022_004_E_PREM
Images by: Nike