Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’ is vanaf nu verkrijgbaar

10 april 2020 10:26
De Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’ is vanaf nu verkrijgbaar

2020 is tot nu toe een goed jaar voor alle Air Jordan 1 liefhebbers. Jordan Brand is hard bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Een tijdje geleden schreven we over de Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’. We hebben er dan ook eventjes op moeten wachten, maar vandaag is het moment eindelijk daar… De sneaker is vanaf nu verkrijgbaar op Footlocker.nl.

De Air Jordan 1 is de laatste tijd in vele verschillende colorways uitgebracht. Na talloze Dunk releases en een geslaagde introductie van de Dior x Air Jordan 1 Low en High zien we dat de hype rondom lage modellen erg groot is. Daarom is het nu eens tijd voor de lage variant. Het ‘low’ model heeft deze keer de geliefde ‘Gym Red’ colorway gekregen. De Air Jordan 1 ‘Gym Red’ oogt rustig en heeft een paar opvallende details.

Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’ | 553558-611

De Air Jordan 1 ‘Gym Red‘ beschikt over de kleuren wit en gym red. De tong en de neus beschikken over een witte kleur. Ook het gedeelte rondom de Swoosh is wit gemaakt. De overige gedeeltes van deze sneaker beschikken over de kleur ‘Gym Red’. De sneaker is gemaakt van licht glazend en stevig leer. Ook heeft deze Air Jordan 1 een aantal belangrijke details. Het Nike-logo op de tong is vervangen door het Jump-man logo. Normaal gesproken wordt het Air Jordan logo op de heel gedrukt, maar deze is dit keer vervangen door Wings logo die erop geborduurd is. Verder zien we nog op de tong tussen de veters een lace-patch met Michael Jordan’s rugnummer, namelijk 23. Als finishing touch beschikt de midsole over een witte kleur, terwijl de outsole een ‘Gym Red’ kleur heeft gekregen.

De sneaker is vanaf nu verkrijgbaar op Footlocker.nl voor €110,00,-. Ben jij benieuwd welke sneaker er deze maand nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en check ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 1.

Air Jordan 1 Low 'Gym Red'

553558-611 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike