Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 krijgt een Court Purple colorway speciaal voor dames

9 juni 2020 19:26
De Air Jordan 1 krijgt een Court Purple colorway speciaal voor dames

De Air Jordan 1 is dit jaar al lekker op dreef met de colorways. Hoewel 2020 nog maar bijna op de helft is, staan er al een aantal releases klaar voor ons in 2021. Dit keer eentje speciaal voor de dames! De colorway is uitgevoerd op het hoge model en zal lijken op de ‘Metallic Purple’. De officiele afbeeldingen moeten nog lekken, maar we verwachten dat dit een toppertje wordt.

De Air Jordan 1 is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, een lage, midden en hoge variant. De sneaker begon als een basketbalsneaker voor de legendarische basketballer Michael Jordan. Later is de sneaker ook vrijgegeven voor publiek en werd deze razend populair als lifestyle sneaker. Laatst is de Air Jordan 1 ‘Chicago Bulls’ gedragen door Michael Jordan tijdens de NBA, verkocht voor ruim een half miljoen dollar!

Air Jordan 1 High ‘Court Purple’ | CD0461-151

De officiële afbeeldingen van deze nieuwe Air Jordan 1 moeten nog lekken, maar het is goed mogelijk dat de colorway zal lijken op het ‘Metallic Purple’ silhouet. We verwachten dat de sneaker een gladde lederen basis krijgt gekleurd in het wit. De sneaker zal daarbij paarse details krijgen, zoals een paarse Swoosh en de enkelkragen. Ook de logo’s zullen gekleurd zijn in het paars. Als we verder kijken naar de zool zien we een rubberen witte middenzool met een rubberen paarse buitenzool.

Hoewel er nog geen exacte releasedatum bekend is van deze te gekke Air Jordan 1 ‘Court Purple’ wordt hij verwacht in april 2021. Dat is nog even wachten dus, maar we krijgen er wel een plaatje voor terug. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Check ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws! Blik hieronder terug naar de ‘Metallic Purple’ colorway.

Air Jordan 1 High WMNS 'Court Purple'

CD0461-151 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Court Purple'
Image by zsneakerheadz