Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 “Homage To Home” nu ook in Royal Blue

10 juli 2018 16:31
De Air Jordan 1 “Homage To Home” nu ook in Royal Blue

Bij Air Jordan word er veel gespeeld met OG colorways en zijn ze niet bang om hier andere variaties op de te verzinnen. Eerder zagen we de Air Jordan 1 Retro High OG Homage To Home in een colorway met “Chicago” en “Banned”, net als een OG Air Jordan 1. Maar nu komt er ook een Royal Blue versie van!

Het meest kenmerkende aan deze Air Jordan 1 is dat de schoen letterlijk gesplitst is in twee colorways. Aan de buitenkant is een Royal Blue/Black coloway zichtbaar en aan de binnenkant een Black/White colorway. Dit paar is niet alleen voorzien van de handtekening van Michael Jordan op het leer van de hiel, maar “BOG”, wat staat voor Board Of Governors, is ook gedrukt op de heel tab. De Jordan Brand-atleet Quentin Richardson heeft deze Royal-versie van de schoen onthuld op zijn Instagram. Richardson komt oorspronkelijk uit Chicago en speelde voor DePaul University voordat hij begon aan een 14-jarige NBA-carrière.

Er is helaas nog geen release info bekend over deze toffe sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten!


Air Jordan 1 ‘Board of Governors’

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €190,-
Stylecode: TBA