Skip to content
Upcoming

De Jordan x Travis Scott x Fragment is gespot!🔍

22 februari 2021 22:00
De Jordan x Travis Scott x Fragment is gespot!🔍

Travis Scott is gezien met een nieuw paar Air Jordan 1’s. De Amerikaanse rapper is geen onbekende van Nike en Jordan, hij heeft namelijk al een aantal sneaker collabs met deze grote merken gehad. Deze samenwerkingen met Travis vielen goed in de smaak: elk design was razendsnel uitverkocht. Het is al weer een tijdje geleden dat een nieuwe Travis Scott x Jordan sneaker uitkwam, hopelijk releast de Jordan x Travis Scott x Fragment binnenkort. Neem hier een kijkje naar de eerste beelden van de schoen.

Travis Scott and Kylie Jenner
Jordan x Travis Scott x Fragment
Images via Instagram @ph__community

Travis draagt casual de nieuwe AJ1

Op Valentijnsdag nam Travis ex-partner Kylie Jenner en dochter Stormi Webster mee naar het strand. De paparazzi was natuurlijk aanwezig en schoot een paar kiekjes van de beroemde ouders. Hoewel sommige mensen vooral oog hadden voor Kylie en Stormi, spotte een paar echte sneakerheads het nieuwe paar Jordans aan Travis’ zijn voeten. Casually droeg hij de Jordans met de omgedraaide swoosh op de zijkanten. Deze swoosh was terug te zien op de eerdere samenwerkingen van hem en Jordan. Bijvoorbeeld op de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’. Deze swoosh was de clue dat er een nieuwe samenwerking aankomt.

Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'

CD4487-100 · Prijs vanaf €1.039,-

Naar alle aanbieders
Jordan x Travis Scott x Fragment
Image via Instagram @ph__community

Jordan x Travis Scott x Fragment

Het nieuws raasde de sneakerscene rond en het model werd in detail geïllustreerd door verschillende accounts op Instagram. Hierboven zie je een voorbeeld van de Air Jordan 1. Wie goed kijkt, ziet het logo van Fragment op de zijkant van de hak. Fragment is een Japans fashionmerk, opgericht door Hiroshi Fujiwara. Misschien deed de blauwe kleur al een belletje bij je rinkelen, de colorway lijkt precies op de Air Jordan 1 x Fragment die in 2014 uitkwam:

Jordan x Fragment
Image by Stockx

Wanneer deze zwart-witte met blauw gedetailleerde Jordan uit zal komen, is nog onbekend. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over de nieuwe Jordan x Travis Scott x Fragment samenwerking, jij ook? Houd onze Releasekalender in de gaten om de officiële releasedatum niet te missen!