Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Smoke Grey verschijnt deze zomer nog

12 maart 2020 14:15
De Air Jordan 1 High Smoke Grey verschijnt deze zomer nog

De Air Jordan 1 is dit jaar al in meerdere colorways verschenen. Aankomende tijd zal de sneaker dan ook nog vaak releasen. De Air Jordan 1 High heeft dit keer een bescheiden ‘Light Smoke Grey’ kleur gekregen, met daarbij ‘Varsity Red’ details. We moeten dus nog even wachten, maar we hebben wel wat om naar uit te kijken!

Tot de dag van vandaag is de Air Jordan 1 razendpopulair en één van de bekendste modellen van Jordan Brand. De sneaker kent drie modellen, namelijk low, mid en high. De sneaker is in de jaren ’80 ontworpen als een basketbalschoen voor Michael Jordan. Het duurde niet lang voordat de sneaker verkrijgbaar was voor iedereen.

Air Jordan 1 High ‘Smoke Grey’ | Closer Look

De nieuwe Air Jordan 1 High komt in een ‘Light Smoke Grey’ colorway. Op de sneaker zijn ook ‘Varsity Red’ details te vinden. Het gedeelte rondom de neus, op de heel en bij de veters is ‘Light Smoke Grey’. Verder is het bovenwerk gemaakt van stevig leer en heeft het een witte kleur gekregen. De Swoosh heeft de kleur zwart gekregen. De Jordan branding is te zien op de zijkant van de sneaker, terwijl op de tong het branding Nike Air logo terug te vinden is. Het branding logo in ‘Varsity Red’ rust op een witte witte tong. De midsole is wit en de outsole is zwart.

Zet het in je agenda want deze te gekke Air Jordan 1 High Smoke Grey dropt deze zomer nog. Om precies te zijn dropt de sneaker op 11 juli 2020 om 09:00u ’s ochtends, dus vergeet je wekker niet te zetten. Deze AJ1 zal verkrijgbaar zijn op Nike.com en heeft een prijskaartje van €150,-. Er droppen aankomende tijd nog veel meer sneakers. Ben jij benieuwd naar welke sneakers? Neem dan een kijkje in onze Releasekalender. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws en sinds kort zitten wij ook op TikTok!


Air Jordan 1 High Retro OG 'Light Smoke Grey'

555088-126 · Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan High Smoke Grey
Image by Nike