Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Royal/Light Smoke Grey zal in 2021 droppen

3 oktober 2020 12:00
De Air Jordan 1 High Royal/Light Smoke Grey zal in 2021 droppen

De Air Jordan 1 High zal in 2021 droppen in een Royal Blue/Light Smoke Grey colorway. We weten nog maar net wat de volledige holiday line-up van Jordan Brand is en er staan alweer nieuwe releases voor ons klaar in 2021. Deze colorway zal niet de enige zijn want er staan er al aardig wat gepland voor 2021.

Al sinds 1984 gaat de Air Jordan 1 High mee, de sneaker is ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield, Peter Moore en Bruce Kilgore. Door de jaren heen zijn er ook nog een mid en een low variant op de markt gebracht. Ook hebben er vele samenwerkingen plaatsgevonden op het geliefde model van Jordan Brand.

Air Jordan 1 High Royal/Light Smoke Grey

Dit is een mock-up van de sneaker, er zijn dus nog geen officiële foto’s. Op het bovenwerk is een witte basis te zien, net als de midsole. Verder is er op deze sneaker gebruik gemaakt van een blauw vervaagde kleur op de overlays van de sneaker. De blauwe kleur komt ook terug op de branding op de tong en de outsole. Rond de enkel, op de tong en de swoosh is er een grijze kleur te zien.

Voor nu staat de release pas in mei 2021 gepland. Je zal dus nog even geduld moeten hebben, maar in de tussen tijd zijn er nog een hoop andere releases die je kan checken. Voor alle releases kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden. Hieronder kan je de mock-up van de sneaker checken.


Jordan 1 High Royal