Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 ”Clay Green” released op 5 mei!

16 april 2018 13:29
De Air Jordan 1 ”Clay Green” released op 5 mei!

5 mei is natuurlijk al een bekende feestdag maar wordt nog een stuk leuker met de release van de nieuwe Air Jordan. De ”Black Toe” Jordan 1 is een van de meest geliefde colorways van het iconische Jordan silhouet ooit. Jordan gebruikt het kleurenschema van de classic ”Black Toe” als basis voor andere colorways die deze lente worden gereleased. Na de onthulling van de ”Blue Moon” Air Jordan 1, zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Air Jordan ”Clay Green”.

De populaire colorway van de ”Black Toe” wordt hier ook gebruikt op de nieuwste Air Jordan 1. Er is wel een groot verschil, bij dit model wordt er een groene kleur gebruikt in plaats van rood. De bovenste panelen van de sneaker zijn gemaakt van glad zwart en wit leer. De luxe groene details zijn van nubuck en dienen als belangrijkste onderdeel. De cleane witte tussenzool past goed bij de groene buitenzool. Op de tong is het Nike Air logo te vinden. De typische vleugels van Air Jordan zijn gebrand op de enkel en zijn een mooi detail op de sneaker.

De nieuwe Air Jordan ”Clay Green” wordt op 5 mei gereleased op Nike.com. Houd onze pagina goed in de gaten voor meer updates!


Nike Air Jordan ”Clay Green”

Releasedatum: 5 mei, 2018
Price: €160,00
Colorway: Clay Green/Black/WhiteStyle
Stylecode: 555088-135
Storelist: Klik hier>>