Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 ‘Canyon Rust’ Pack heeft kleurrijke Colorways

9 februari 2021 16:00
De Air Jordan 1 ‘Canyon Rust’ Pack heeft kleurrijke Colorways

Nike heeft weer een unieke kleurencombinatie samengesteld voor de Air Jordan 1. Dit pack is speciaal ontworpen voor vrouwen. In het pack zit een AJ1 Low en een AJ1 Mid, deze twee modellen worden op 15 februari gereleased. Lees snel verder, wij delen alle details over het nieuwe Air Jordan 1 ‘Canyon Rust’ pack.

Air Jordan 1 Low 'Canyon Rust'
Air Jordan 1 Mid 'Canyon Rust'

Air Jordan 1 Low ‘Canyon Rust’

Nike heeft de ‘Canyon Rust’ colorway ontworpen voor de Air Jordan 1 Low. Op het lage model zijn veel verschillende kleuren en materialen te zien. De roest rode kleur (Canyon Rust) is gebruikt op de tong, toe box en op het middendeel. De beige kleur is aangebracht op de hak en eyestash en heeft een zacht lederen textuur. Verder heeft de Low paarse details in de veters en suède toe. As finishing touch zijn enkele zwarte details gebruikt: de denim swoosh en het Air Jordan logo op de hak.

Jordan 1 Low
Air Jordan sneaker
AJ1 suede
Air Jordan 1 Low Canyon Rust
Images by Nike

Air Jordan 1 Mid ‘Canyon Rust’

De Air Jordan 1 Mid die voorkomt in het pack heeft een wat donkerede samenstelling gekregen. Zo is de kleur zwart gebruikt op het zachte leer van de hak, toe en eyestash. Daarnaast zijn de veters ook zwart gemaakt, net zoals het Jumpman logo aan de binnenkant van de zool. De swoosh is net zoals de Low variant terug te zien in de zwarte denim textuur. De rode Canyon Rust kleur is gebruikt op de toe box, tong en de lining aan de binnen- en buitenkant. Verder zijn er nog beige details toegevoegd op het middendeel, waardoor de swoosh nog meer naar voren komt.

Air Jordan 1 Mid women
Jordan women
Jordan 1 details
Air Jordan 1 Mid 'Canyon Rust'
Images by Nike

Air Jordan 1 High Zoom

Naast de Mid en Low variant van de Jordan 1, is er ook al aangekondigd dat er een High variant zal worden gereleased in 2021. Helaas is er nog geen definitieve datum bekend, houd daarom onze Releasekalender in de gaten om de officiële datum niet te missen!

Air Jordan 1 High Zoom 'Canyon Rust'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom 'Canyon Rust'

Is de lichtere Air Jordan 1 Low, of de donkerede Air Jordan 1 Mid jouw favoriet? Beide modellen droppen 15 februari om 9:00 uur op onder andere de website van Nike vanaf €110 (Low) en €120 (Mid). Houd Sneakerjagers op Instagram in de gaten om de leukste sneakernieuwtjes mee te krijgen!