Skip to content
Newsfeed

De Air Joran 11 ‘DMP’ maakt een comeback

26 januari 2023 20:53
De Air Joran 11 ‘DMP’ maakt een comeback

De feestdagen zijn nog geen maand geleden in Januari 2023 en nu wordt er door sneaker liefhebbers al gespeculeerd over de releases van de feestdagen van 2023. Als er een sneaker is waar al veel over gepraat wordt, is het de Air Jordan 11 ‘Defining Moments’.

In januari 2023 startten er al geruchten op Instagram dat de DMP-versie van de Air Jordan 11 terug zou komen. Vandaag hebben we het dan ook over de terugkeer van de iconische sneaker.

De originele Air Jordan 11

De originele ‘Defining Moments Pack’ kwam uit in januari 2006. Het was toen de eerste multi-shoe pack van het merk Air Jordan. De release stond volledig in de naam van de iconische momenten uit Jordans carrière zoals zijn eerste kampioenschap en zijn eerste twee three-peats. De sneakers kwamen in een speciale doos die als een boek open ging en kwam met verhalen over de titels die Jordan wist te winnen met het paar sneakers.

Nu, zo’n 17 jaar later, wordt de sneaker gezien als een iconische grail onder sneakerheads. Het pack, dat komt met twee sneakers, gaat dan ook niet voor niets voor over 1000€ op websites zoals StockX.

De 2023 versie

Het lijkt erop dat het design van 2023 trouw blijft aan zijn voorganger. De golvende overlays met de glans van lakleer en het witte gaas aan de bovenkant afgewerkt met het iconische Air Jordan logo in het goud.

Jordan Brand zelf is nog erg stil over de re-release van de Air Jordan 11. Wij nemen aan dat de sneaker zal verkopen voor €225, dus €70 minder dan wat het originele pack voor ging. We verwachten de sneaker in het jaar 2023. Houd onze release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de release.

Kom meer te weten over sneakers en streetstyle op onze nieuwspagina.

Een voorbeeld van de iconische Jordan 11 DMP
De achterkant van de Jordan 11 DMP