Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 Shadow ‘Perforated’ komt uit op donderdag 9 juli

6 juli 2020 13:00
De Air Force 1 Shadow ‘Perforated’ komt uit op donderdag 9 juli

De Nike Air Force 1 Shadow is een van de nieuwste variaties van de Air Force 1. Deze uitvoering heeft een meer uitdagender en deconstructed look gekregen. Er zijn al veel colorways uitgekomen op dit model en kunnen de aankomende week alweer een nieuwe colorway verwachten. Deze colorway heeft geperforeerde details gekregen en lijkt een knipoog te zijn naar de Air Max 1 Pinnacle.

Deze Air Force 1 lijkt erg op Nike Air Max 1 Pinnacle Silt Red. De Pinnacle versie van de Air Max 1 had allemaal geperforeerde details op het bovenwerk zitten. Dit paartje kwam uit in mei 2017. De AM1 Pinnacle Silt red is dus al 3 jaar oud, maar is nog steeds een erg populaire colorway. Naast deze kleurenstelling zijn er nog zo dertien andere colorways uitgekomen voor de Air Max 1 Pinnacle.

Nike Air Max 1 Pinnacle Silt Red | Image by StockX

Nike Air Force 1 Shadow ‘Perforated’ | CZ8107-100

Het bovenwerk van de Air Force 1 Shadow ‘Perforated’ is gekleurd in een White/Stone/Atomic Pink/Sail colorway, een heerlijke kleurencombinatie voor het warme weer! Groot en deels van de sneaker is gemaakt van leer en er zijn hier en daar wat suede overlays te vinden. Het leer op de toebox en gebied rondom de enkel is geperforeerd. Nog een ander leuk detail op de upper is het logo op de tong, dit is namelijk een metalen patch geworden met daarin het Nike logo. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole.

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Perforated’ komt uit op donderdag 9 juli bij Nike.com en geselecteerde retailers voor €110,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Force Shadow 'Grey'

CZ8107-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Shadow 'Perforated'
Air Force 1 Shadow 'Perforated'
Air Force 1 Shadow 'Perforated'
Air Force 1 Shadow 'Perforated'
Air Force 1 Shadow 'Perforated'
Images by Nike