Skip to content
Newsfeed

Bereid je voor op Valentijnsdag 2024 met de Nike Air Force 1 & Dunk Low ‘Valentine’s Day’

16 november 2023 07:49
Bereid je voor op Valentijnsdag 2024 met de Nike Air Force 1 & Dunk Low ‘Valentine’s Day’

Hoewel het nog even duurt voordat het weer Valentijnsdag is, is Nike al druk bezig met het onthullen van verschillende releases die we kunnen verwachten. Nadat we de eerste beelden deelden van de Nike Air Max 1 ‘Valentine’s Day’, zijn nu ook de Air Force 1 en Dunk Low aan de beurt.

De Nike Air Force 1 Low GS ‘Valentine’s Day’ vertoont een rood en wit kleurenschema. Dit is een kenmerk dat we eerder zagen bij vorige releases van de Air Force 1 ‘Valentijnsdag’. Daarnaast is de bovenkant volledig bedekt met zacht en knus fleece materiaal. Verder bevat de sneaker een witte basis. Dit contrasteert met de opvallende rode tint op de overlays, veters, voering en buitenzool. Het Valentijnsthema wordt verder benadrukt door hartpatronen op de tong en een liefdesbrief label op de hielen. Tot slot wordt het design afgerond met een witte tussenzool bovenop de eerder genoemde rode rubberen buitenzool.

De Nike Dunk Low GS ‘Valentine’s Day’ behoudt hetzelfde kleurenschema, maar het gebruik van het materiaal is deze keer omgedraaid. Nu zien we het fleecemateriaal op de Swoosh en heel tab terugkeren. Daarnaast wijken de overlays en de rest van de hiel af van het harige materiaal, waardoor hun rijke rode omgeving contrasteert met de witte kleur. Ook deze Dunk is voorzien van een speciaal label met de tekst “To: You / ❤️: ✔️”

Zowel de Nike Air Force 1 Low GS als de Dunk Low GS ‘Valentine’s Day’ zal enkel voor kinderen releasen. Naar verwachting zullen de sneakers verkrijgbaar zijn rondom Valentijnsdag 2024. Bekijk nu eerst de officiële beelden en andere Valentijnsdag releases terwijl we wachten op meer informatie!

Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day'
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day' label
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day' bovenwerk
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day' buitenzool
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day'
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day' veters en tonglabel
Nike Air Force 1 Low GS 'Valentine's Day' details
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day'
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day' label
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day' bovenwerk
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day' buitenzool
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day'
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day' Swoosh
Nike Dunk Low GS 'Valentine's Day' details