Skip to content
Upcoming

De adidas ZX 2K Boost zal in augustus in twee colorways verschijnen

26 juli 2020 09:07
De adidas ZX 2K Boost zal in augustus in twee colorways verschijnen

adidas heeft al een hoop leuke releases gehad dit jaar en daar kunnen de adidas ZX 2K Boost colorways aan toegevoegd worden. Je zal nog heel even geduld moeten hebben want deze zullen in augustus gereleased worden. Dit zal in een roze en een gele colorway zijn.

Ongeveer 20 jaar gaan de ZX modellen van adidas al mee. Toen der tijd waren ze al erg geliefd en dat zijn ze nog steeds tot op de dag van vandaag. De ZX collectie staat bekend om het comfort dat je ervaart met deze sneakers, daarnaast zijn ze ook nog een super leuk.

adidas ZX 2K Boost Pink

Het bovenwerk van deze te gekke colorway bestaat uit mesh. De sneaker loopt over van donkerroze naar lichtroze en eindigt in wit. De drie welkbekende strepen van adidas zijn lichtroze gekleurd en passen precies bij kleurencombinatie van het bovenwerk. De veters en ze midsole zijn ook wit gebleven. Door deze zachte kleurencombinatie is de sneaker perfect voor elk seizoen en leuk onder elke outfit!

adidas ZX 2K Boost Solar Yellow

De Solar Yellow colorway is vergeleken met de ‘Pink’ colorway veel heftiger. De sneaker loopt over van neongeel naar hard rood. Daarbij zijn de details op de sneaker zoals de welbekende strepen, de veters, de outsole, de branding en de heeltab zijn zwart van kleur. Ondanks dat de sneaker veel verschillende kleuren heeft is het een echte musthave die jouw outfit helemaal compleet maakt!

Het is nog heel even afwachten, maar in augustus dan is het eindelijk zo ver. Dan zullen deze twee te gekke colorways gereleased worden bij adidas en verschillende retailers. Er zal een prijskaartje van €140,- aanhangen. Totdat je de sneakers kan bemachtigen, kan je ze hieronder bewonderen. Om op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of natuurlijk een kijkje nemen in de releasekalender.

Images by: adidas