Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Foam Runner ‘Mineral Blue’ zal snel releasen!

29 maart 2021 21:00
De adidas Yeezy Foam Runner ‘Mineral Blue’ zal snel releasen!

Een nieuwe kleur van de adidas Yeezy Foam Runner zal binnenkort releasen. De slippers werden al in maart 2020 gespot tijdens een modeshow van Dingyun Zhang voor de Fall 2020 Collection. Nu is er een verwachte releasedatum bekend gemaakt voor de adidas Yeezy Foam Runner ‘Mineral Blue’: de slippers releasen in mei 2021.

Dingyun Zhang Fall 2020 Collection

Dingyun Zhang combineert tijdens zijn modeshows zijn kleding met verschillende Yeezy schoenen. De grove Yeezy modellen passen goed bij de oversized outfits van Dingyun Zhang. Zo werd ook in maart 2020, voor de tentoonstelling van de herfstcollectie, gebruik gemaakt van verschillende Yeezy modellen. Opvallend tijdens de show, was de Foam Runner die in nieuwe kleuren verscheen. Eén van die kleuren, was de donkerblauwe ‘Mineral Blue’, deze colorway is te zien onder de oranje outfit.

Yeezy Foam Runner 'Mineral Blue'
Dingyun Zhang
Dingyun Zhang
Images via Instagram @dingyun_zhang

adidas Yeezy Foam Runner ‘Mineral Blue’

Sinds de eerste release van deze Yeezy slipper, zijn er al een aantal verschillende colorways gereleased. In mei 2021 zal deze donkerblauwe ‘Mineral Blue’ kleur zich aansluiten bij het model. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, zal het model wederom weer releasen in verschillende maten voor jong en oud.

De meningen over dit aparte voetenomhulsel zijn erg verdeeld. Sommigen vinden de Foam Runner er dynamisch en buitenaards uitzien. Anderen kunnen het design niet serieus nemen en vergelijken het model met de eveneens controversiële Crocs’ slippers. Dat de Foam Runner zal opvallen onder je outfit, is één ding dat zeker is.

Yeezy Foam Runner 'Mineral Blue'

Yeezy Foam Runner

Yeezy lijkt zich niks aan te trekken van de negatieve meningen en blijven nieuwe kleuren releasen. Agelopen week, op 26 maart 2021, releasde ook de Foam Runner’s in de ‘MXT Moon Grey’ en de ‘Sand’ colorway. Deze slippers werden binnen no-time uitverkocht. De resell-prijzen zijn ook enorm hoog, op StockX staan de paartjes op een paar honderd euro.

Yeezy Foam Runner
Yeezy slippers
Images by adidas

Ben jij van plan de unieke adidas Yeezy Foam Runner ‘Mineral Blue’ te kopen? Houd dan goed de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten, om de officiële releasedatum in mei 2021 niet te missen! Download ook de Sneakerjagers App, zodat je een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker is gedropt!