Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 700 V1 komt in een nieuwe ‘Magnet’ colorway

15 juli 2019 16:57
De adidas Yeezy Boost 700 V1 komt in een nieuwe ‘Magnet’ colorway

Voor wie dacht dat het Yeezy Season voorbij was heeft het mis! Yeezy Maffia heeft via Instagram een nieuwe colorway van de adidas Yeezy Boost 700 V1 onthult genaamd ‘Magnet’.

adidas Yeezy Boost 700 v1
De adidas Yeezy Boost 700 werd voor het eerst uitgebracht in november 2017 en was een flinke verandering in het ontwerp van de vorige Yeezy’s. Kanye liet hier zien dat hij voor blijft lopen op trends, want chucky dad sneakers kwamen pas in 2018. De adidas Yeezy 700 hebben we al in veel verschillende colorways gezien en keert nu terug in een ‘Magnet’ colorway.

De sneaker komt in een vergelijkbare colorway als de OG ‘Wave Runner’. De sneaker heeft verschillende tinten grijs op het bovenwerk met oranje details op de witte tussenzool. De donkere neutrale kleuren zorgen ervoor dat de oranje details opvallen. De sneaker is gemaakt van verschillende materialen zoals mesh en suède. De voering van de Yeezy 700 beschikt over ‘Frozen Yellow’ details. Het ontwerp wordt afgemaakt door een rubberen gum zool.

Helaas is het nog niet bekend wanneer deze Yeezy 700 uitkomt. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Scrol verder naar beneden om de foto’s te bekijken.


adidas Yeezy Boost 700

adidas Yeezy Boost 700