Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ dropt snel

2 april 2021 15:29
De adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ dropt snel

We schreven in november al eerder over de adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’, maar de release komt nu steeds dichterbij. De adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ keert terug in 2021 in een gloednieuwe colorway. Dit paar was één van de vele sneakers die in augustus door Kanye West werden getoond.

De Yeezy Boost 700 van Kanye West en Adidas verscheen voor het eerst in 2017 in de colorway ‘Wave Runner.’ Na een tijdje volgde er al snel veel andere colorways. Momenteel hebben we niet alleen de Yeezy Boost 700, maar hebben we ook de 700V2 en de V3.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ GZ0541

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ is een sportieve sneaker in een opvallende colorway. De sneaker heeft een fel blauw bovenwerk dat is gemaakt van leer, mesh en suède. De blauwe kleur die gebruikt is voor deze Yeezy lijkt erg op de kleur die Kanye West gebruikte op de hoes van zijn Album Jesus Is King. Ook heeft de sneaker zwarte en donker groene kleuren als overlays, maar dit is niet het opvallendste aan deze sneaker. Het meest opvallende aan deze nieuwe Yeezy is namelijk de zool. Deze heeft namelijk een fel oranje kleur. Een gekleurde zool is iets wat je niet vaak tegenkomt bij de Yeezy 700.

Bright Blue Bright Blue
Adidas Yeezy

De release van deze “dad” shoe staat gepland op 17 april. De sneaker krijgt waarschijnlijk een prijskaartje van €240 en zal te koop zijn bij adidas en andere resellers.

Wil je nou op de hoogte blijven van alle releases? Houd dan onze sneaker releasekalender in de gaten. Op deze manier mis je nooit meer een nieuwe release. Volg daarnaast Sneakerjagers ook op Instagram voor meer nieuwtjes en sneaker content.

Heb je onze app al? Zo niet downloadt hem dan hier voor Apple en Android!